eur:
394.11
usd:
364
bux:
74051.15
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Minden beérik...

A Gladiátor (Russell Crowe), mint romantikus hős Provance-ban? Ridley Scott legújabb filmkísérletében ez a felállás.

Ridley Scott új filmje. a Bor, mámor, Provance, a "hősi eposzokra" szakosodott rendező eddigi filmjeitől (Nyolcadik utas a halál, Gladiátor, Hannibal, Mennyei Kiályság) teljesen eltérő alkotás.

A filmben földi és földönkívüli teremtmények csatája helyett a nyugalmat árasztó, festői szépségű francia borvidék és az érzelmek harca dominál.

A film főhőse a sikeres és öntelt bróker, Max Skinner (Russell Crowe), aki ugyan Provence-ban, nagybácsikája birtokán nőtt fel, semmi másra nem koncentrál, csak saját magára és a pénzszerzésre.

Élete azonban megváltozik, amikor nagybátyja halálhírére Franciaországba utazik, hogy a megörökölt provence-i birtokot értékesítse.

A férfit rabul ejti a táj nyugalma, a régi emlékek és egy gyönyörű helyi pincérnő, Fanny Chenal.

Vajon elég erős lesz- e Max ahhoz, hogy választani tudjon a pénz és az egyszerű élet szépsége között?

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Vastag pluszban zártak az amerikai indexek a Fed-döntés mellett

Vastag pluszban zártak az amerikai indexek a Fed-döntés mellett

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel az ázsiai piacokon, ezt követően pedig Európában is emelkedtek a tőzsdék, és Amerikában is jó a hangulat, a Nasdaq vezetésével raliznak a piacok. A vártnak megfelelő Fed-kamatdöntésre (tartás) nem volt érdemi mozgás a vezető amerikai részvényindexekben, és Jerome Powell Fed-elnök iránymutatásai sem váltottak ki komolyabb csapkodásokat, így a vezető részvényindexek jelentős emelkedéssel zártak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 31. 15:14
×
×
×
×