eur:
385.51
usd:
355.1
bux:
67866.13
2024. május 22. szerda Júlia, Rita

Vívópercek magazin

Az InfoRádió szakmagazinja a legtöbb olimpiai aranyérmet szállító sportágról, rangos versenyekről, emlékezetes asszókról, legendás magyar klasszisokról, a jelen és a jövő sztárjairól.

A műsor együttműködő partnere a Magyar Vívó Szövetség, támogatója az EximBank és a WestEND.

A szerkesztő-műsorvezető: Farkas Dávid.

Email-cím: farkas.david@inforadio.hu.

Adás: hétfő, 15.45

Műsorunkban Dancsházy-Nagy Tamás, a magyar férfi párbajtőrvívó-válogatott szövetségi vezetőedzője tanítványa, Siklósi Gergely franciaországi sikeréről és a csapat 9. helyéről beszél, majd nyilatkozik Csampa Zsolt, az MVSZ újraválasztott elnöke.

Meghallgatom

Az olimpiai bronzérmes kardozó Szatmári András beszél lábsérüléséről, annak kezeléséről és a lehetséges visszatéréséről.

Meghallgatom

Műsorunkban Szetey Andrással, az MVSZ kommunikációs igazgatójával összegezzük a hétvégi nemzetközi versenyek eredményeit, tapasztalatait.

Meghallgatom

Adásunkban Dancsházy-Nagy Tamás szövetségi vezetőedző, Siklósi Gergely mestere beszél a párizsi olimpiáig vezető útról és a hétvégi kolumbiai Grand Prix-versenyről.

Meghallgatom

Műsorunkban Boczkó Gábor szövetségi kapitány összegzi a tbiliszi női tőr Világkupa, a legutóbbi Magyar Kupa-forduló és a rijádi utánpótlás világbajnokság tapasztalatairól.

Meghallgatom

Adásunkban a kétszeres világbajnok kardvívó Battai Sugár beszél az olimpiai kvalifikációról és a párizsi felkészülésről is.

Meghallgatom

Műsorunkban foglalkozunk a doppingeljárás miatt nehéz helyzetbe került párbajtőröző Kun Annával, majd nyilatkozik Koch Máté és Nagy Dávid.

Meghallgatom

Megalapították a Gerevich Györgyről elnevezett Nevelőedzői Díjat, amelyet március végén három szakember, elsőként Borosné Eitner Kinga, aki a Balaton Vívóklub alapítója, mesteredző, a magyar férfi junior párbajtőr-válogatott keretedzője vehetett át. Adásunkban a párbajtőr szakág utánpótlásának egyik kulcsszereplője nyilatkozik.

Meghallgatom

Műsorunkban Decsi András vezetőedző és az aranyérmes Szatmári András beszél a budapesti férfi kardvívó Világkupa-versenyről.

Meghallgatom

Adásunkban Gárdos Gábor szövetségi vezetőedző beszél a belgiumi női kard Világkupa-ezüstéremről és a folytatásról, majd a párbajtőröző Kun Anna eleveníti fel a budapesti GP-sikerét.

Meghallgatom

Műsorunkban a budapesti párbajtőrvívó Grand Prix-val foglalkozunk, nyilatkozik Boczkó Gábor, Koch Máté és Siklósi Gergely is.

Meghallgatom

Adásunkban Gárdos Gábor szövetségi vezetőedző nyilatkozik arról, hogy a magyar női kardcsapat Athénban biztosította helyét a párizsi olimpián, és kitér arra is, hogy milyen célok állnak az együttes előtt a párizsi olimpiáig.

Meghallgatom

Adásunkban a hétvégi sikerekkel foglalkozunk: nyilatkozik az aranyérmes férfi párbajtőrcsapat heidemheimi aranyérméről Andrásfi Tibor, majd megszólal a Kairóban bronzérmes tőrvívó Dósa Dániel.

Meghallgatom

Adásunkban a perui világkupaversenyen egyéniben ezüst-, csapat bronzérmet szerző Battai Sugár Katinka kardvívó nyilatkozik.

Meghallgatom

Adásunkban Boczkó Gábor szövetségi kapitány összegzi a hétvégi nemzetközi sikereket.

Meghallgatom

Adásunkban Decsi András, a férfi kardozók szövetségi vezetőedzője, Szilágyi Áron mestere nyilatkozik az olimpiai felkészülésről, tanítványa versenyeiről, a világranglistákról és a formaidőzítésről.

Meghallgatom

Adásunkban a tőrvívó Dósa Dániel nyilatkozik, akinek a párizsi lehet az első olimpiája és aki a ranglistán jelenleg ötkarikás indulást érő helyen áll.

Meghallgatom

Adásunkban Dancsházy-Nagy Tamást, a férfi párbajtőr szakág vezetőedzőjét kérdeztük a kvailifikációs időszak hátralévő versenyeiről, az olimpiai kijutás esélyeiről.

Meghallgatom

Adásunkban Boczkó Gábor szövetségi kapitány összegzi a hétvégi nemzetközi eredményeket, emellett Az Év Sportolója gálán kapott díjairól nyilatkozik a háromszoros olimpiai bajnok kardozó Szilágyi Áron.

Meghallgatom

Adásunkban Prosits Attila, az MVSZ elnökségi tagja beszél a sportág fejlődéséről, az olimpiai kvalifikációról és esélyekről, illetve a modern sportszponzoráció hátteréről is.

Meghallgatom
×
×
×