eur:
385.49
usd:
355.11
bux:
67866.13
2024. május 22. szerda Júlia, Rita

Hetes magazin

Hetes – Az InfoRádió kézilabda-magazinja

Nagy dobások, kemény belemenések és óriási figurák. A világ egyik legnépszerűbb csapatsportjának hírei, eredményei és főszereplői. A műsor szakmai partnere a Magyar Kézilabda Szövetség. 

E-mail: kaposi@inforadio.hu

Adás: kedd, 19.30

A Hetes mai műsorában kiemelten foglalkozunk a férfi Magyar Kupa döntőjével, valamint interjút hallhatnak a válogatott kapusával, Palasics Kristóffal.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában kiemelten foglalkozunk a magyar férfi válogatott világbajnoki selejtezőjével, valamint a Győr férfi csapatának élvonalba jutásával.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában kiemelten foglalkozunk a magyar csapatok, a Győr, a Ferencváros és a Veszprém Bajnokok Ligája szereplésével.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában foglalkozunk a Fejér BÁL Veszprém kiesésével, és interjút hallhatnak a Franciaországba szerződő Kajdon Blankával.

Meghallgatom

A Hetes műsorában foglalkozunk a női és férfi válogatott olimpiai csoportellenfeleivel, és interjút hallhatnak Planéta Szimonettával, a Debrecen játékosával.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában részletesen foglalkozunk a női válogatott olimpiai selejtezőjével, és a NEKA férficsapatának szereplésével.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában részletesen foglalkozunk a női válogatott olimpiai selejtező előtti felkészülésével, és interjút hallhatnak Gulyás Péterrel, a Veszprém másodedzőjével.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában részletesen beszámolunk arról, hogyan készül a női válogatott az olimpiai selejtezőre, és interjút hallhatnak Mocsai Lajossal.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában részletesen beszámolunk arról, hogyan jutott tovább a Ferencváros a női Bajnokok Ligájában, valamint foglalkozunk a Veszprém-Szeged rangadóval is.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában részletesen beszámolunk arról, hogyan jutott ki a párizsi olimpiára a férfi válogatott, valamint interjút hallhatnak Szilágyi Zoltánnal is.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában helyszíni interjúkat hallhatnak a női Magyar Kupa tatabányai négyes döntőjéről, valamint Mikler Roland mondja el részletesen, hogy mit vár az olimpiai selejtezőtől.

Meghallgatom

A Hetes mostani műsorában foglalkozunk a női válogatott legutóbbi két mérkőzésével, valamint a férfi BL-ben menetelő Veszprém szereplésével.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában foglalkozunk a női válogatott Svájc elleni mérkőzéseivel és az olimpiai selejtezőre való felkészüléssel, továbbá interjút hallhatnak Hanusz Egonnal.

Meghallgatom

Adásunkban foglalkozunk azzal, hogy lezárult a női Bajnokok Ligája csoportköre, valamint beszámolunk a Budaörs női csapatának szerepléséről.

Meghallgatom

Adásunkban Bartucz Lászlóval visszatekintünk a férfi válogatott Eb-szereplésére, valamint foglalkozunk a Vác női csapatával is.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában részletesen foglalkozunk a férfi Európa-bajnoksággal, valamint a Gyöngyös férfi csapatának bravúrját is elemezzük.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában részletesen foglalkozunk a férfi Európa-bajnoksággal, valamint interjút hallhatnak a Mosonmagyaróvár edzőjével.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában részletesen foglalkozunk a férfi Európa-bajnoksággal, valamint interjút hallhatnak a Csurgó edzőjével.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában részletesen foglalkozunk a férfi Európa-bajnoksággal, valamint interjút hallhatnak Ekek Gáborral.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában részletesen foglalkozunk a januári férfi Európa-bajnoksággal, valamint interjút hallhatnak a női Bajnokok Ligájában szereplő Debrecen vezetőedzőjével.

Meghallgatom
×
×
×