eur:
385.51
usd:
355.1
bux:
67866.13
2024. május 22. szerda Júlia, Rita

Világszám magazin

Minden héten útra kelhet az InfoRádió utazási magazinjával. Bejárhatja kedvenc nyaralóhelyeit, kiválasztja a következő téli/nyári úti célt, felkészülhet a nagy utazásra.

Ha utazását tervezi, ha éppen visszatért egy hosszú hétvégéről, ha arra kíváncsi, hogy hol lehet nyáron telelni, vagy télen feltöltődni, hallgassa az InfoRádió utazási magazinját! Hetente kétszer, pénteken és szombaton megtudhatja, hogy melyek a világ legjobb szállodái, hol van a legszebb homokos tengerpart, hol mérik a legjobb bort, és mit érdemes megnézni egy-egy európai nagyvárosban. Akár útikönyvek helyett is, kapcsoljon az InfoRádióra, vagy hallgassa meg itt a Világszámot!

E-mail: vilagszam@inforadio.hu

Adás: péntek, 19.00-19.30; szombat, 10.00-11.00

Ezúttal Ecuadorba és a hozzá tartozó Galápagos-szigetekre viszem el önöket. Elmegyünk kakaó-, banán- és rózsaültetvényekre, Iguana-parkba, légibiciklizünk az esőerdőben és sok más izgalmas kalandot élünk majd át. Tartsanak velem!

Meghallgatom

Liechtenstein és Svájc csodáit fedezzük fel ezen a héten. Kirándulunk majd a hegyekben, a folyóparton és varázslatos kis városokban is. Tartsanak velem!

Meghallgatom

Ezen a héten egzotikus déli tájakra utazunk és felfedezzük Ausztrália élővilágát, majd Új-Zéland természeti kincseit.

Meghallgatom

Olaszországba viszem el önöket ezúttal, méghozzá a gyönyörű Sienát és Firenzét fedezzük majd fel. Tartsanak velem eldugott utcácskákba és lélegzetelállító művészeti ereklyék nyomába!

Meghallgatom

Ezen a hétvégén Afrikába viszem el önöket, ahol még igazán kalandozhatunk. Felfedezzük Afrika svájcát, majd a Nílus forrásához is ellátogatunk. Tartsanak velem!

Meghallgatom

Izgalmas kirándulásra invitálom önöket Las Vegas-ba, ahol felfedezhetjük a kaszinók és izgalmas hotelek világát, majd tovább kirándulunk és Utah állam természeti csodáit is megcsodáljuk. Tartsanak velem!

Meghallgatom

Sokak szerint létezik New York és létezik külön az Egyesült Államok. Nos van benne igazság és ezen a hétvégén erről a különleges városról fogok önöknek mesélni. Érdemes lesz velem kalandozniuk, várom önöket.

Meghallgatom

Ezúttal a Húsvét-szigetre látogatunk majd el, valamint Európában barangolunk húsvéti szokások nyomában. Tartsanak velem!

Meghallgatom

Japánba viszem el önöket ezúttal, egy igazán különleges szigetcsoportra, ahol felfedezzük a hosszú élet titkát. Mesélek a közösségi fürdés folyamatáról és a robotizát illemhelyekről is. Izgalmas kalandokkal várom önöket!

 

Meghallgatom

Az eheti adásban Thaiföldre viszem el önöket, ahol nemcsak a meseszép partokat, hanem az őserdőket és a kultúrkincseket is felfedezzük majd. Rengeteg izgalmas történettel várom önöket, tartsanak velem!

Meghallgatom

Ezen a héten Spanyolország déli részét fedezzük fel. Elviszem önöket Malagába és Marbellába, két gyönyörű városba, melyek nem csak a tengerpartról szólnak. Tartsanak velem!

Meghallgatom

Zanzibárra viszem el önöket ezúttal, ugyanis elképesztően sok izgalmat tartogat nekünk ez a szigetcsoport, de átutazunk Tanzániába is, hogy felfedezzük a Ngorongoro krátert. Fedezzük fel együtt a Big 5-ot, tartsanak velem!

Meghallgatom

Ezúttal Krétára majd Korfura viszem el önöket. Gyakran kérdezik tőlem, hogy melyiket görögországi szigetet válasszák. Ebből az adásból kiderül.

Meghallgatom

Ezúttal Los Angelesbe, vagyis az angyalok városába kirándulunk. Felfedezzük a filmparkokat, a divatnegyedet, felmegyünk a "hegyekbe", ahol az igazán gazdagok élnek és sok más érdekességet is bemutatok majd önöknek. Tartsanak velem!

Meghallgatom

Még javában tart a velencei karnevál, mely mágnesként vonza a túristákat idén is, így mi is körbe járjuk képzeletben, majd elmegyünk Japánba és felfedezzük a fürdők rejtelmeit.

Meghallgatom

Ezen a héten a luxus óceánjáró hajókkal fogunk foglalkozni, ugyanis nemrég elindult útjára a jelenlegi legnagyobb, Icon of the Seas névre hallgató, lélegzetelállító úszó szálloda. Ha kiváncsiak rá, mi mindent kínál, tartsanak velem!

Meghallgatom

Ezen a héten a törökországi rémhírekkel, és azok turizmusra gyakorolt hatásával fogunk foglalkozni. Szabad-e utazni, hova menjünk?

Meghallgatom

Ezen a héten az Indonéz szigetvilágba viszem el önöket. Elutazunk Mikronéziába, Palaura és sok más izgalmas és egzotikus szigetállamra.

Meghallgatom

Ezen a héten Sri Lankára és a Maldív-szigetekre viszem el önöket. Két teljesen különböző kikapcsolódási formát nyújtanak, mégis sokat választják együtt a két úti célt. Az adásban megtudhatják, miért.

Meghallgatom

Boldog új évet kíván mindenkinek a műsorvezető, Kiss Róbert Richárd. Az idei első Világszámban a 2024-es utazási trendekről, úti célokról, szállodákról mesélek önöknek.

Meghallgatom
×
×
×