eur:
394.11
usd:
364
bux:
74051.15
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka
A negyedik helyezett Németh Nándor a férfi 100 méteres gyorsúszás döntője után a 2024-es párizsi nyári olimpián a Párizs melletti Nanterre-ben lévő Paris La Défense Arénában 2024. július 31-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Németh Nándor az 1 és 2 százados különbségről: "nem tudok panaszkodni"

Büszke magára, nem kesereg a dobogótól való legminimálisabb távolság miatt a 100 m férfi gyorsúszás negyedik helyezettje.

Két századmásodperccel maradt le az ezüst-, 1-gyel a bronzérmes mögött Németh Nándor a párizsi olimpia úszóversenyeinek királyszáma döntőjében, 100 m gyorson, negyedik helyen zárt.

Rögtön a szenzációs verseny után az M4 Sportnak nyilatkozott:

"100 gyorsról beszélünk, a szerencse most nem mellém állt, de jó futam volt. Sovány vigasz, 1 századra voltam a bronzról, 2-re az ezüsttől. De ilyen a versenysport" - fogalmazott meglepő lelkesedéssel.

Nem nagyon realizálta úszás közben, hogy ki merre van, de...

"Éreztem, hogy a kínai elmegy a mezőnytől" - utalt a hatalmas világcsúcsot úszó kínai Panra, "90 méternél betettem a fejem a víz alá, nehogy ezen múljon. De nem tudok panaszkodni, nagyon erős ellenfelek voltak itt, megmutattam, hogy velem is kell számolni" - összegzett.

Végül: "olimpiai negyedik vagyok, abszolút büszke vagyok magamra. Hosszan sorolhatnám, ki mindenkinek köszönhetem az eredményt, mindenki tud is róla, akit hála illet" - mondta még.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Vastag pluszban zártak az amerikai indexek a Fed-döntés mellett

Vastag pluszban zártak az amerikai indexek a Fed-döntés mellett

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel az ázsiai piacokon, ezt követően pedig Európában is emelkedtek a tőzsdék, és Amerikában is jó a hangulat, a Nasdaq vezetésével raliznak a piacok. A vártnak megfelelő Fed-kamatdöntésre (tartás) nem volt érdemi mozgás a vezető amerikai részvényindexekben, és Jerome Powell Fed-elnök iránymutatásai sem váltottak ki komolyabb csapkodásokat, így a vezető részvényindexek jelentős emelkedéssel zártak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×