eur:
394.83
usd:
367.43
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Így tudta meg Borbély Alexandra, hogy nyert a Testről és lélekről

Így tudta meg Borbély Alexandra, hogy nyert a Testről és lélekről

Előadás közben, a színpadi takarásban állva tudta meg Borbély Alexandra, hogy a főszereplésével készült Testről és lélekről című film elnyerte a berlini filmfesztivál fődíját, az Arany Medvét. Mint az InfoRádiónak adott interjúban elmondta: nem volt könnyű végigjátszania az esti előadást, mivel mindvégig a könnyeivel küszködött.

Így tudta meg Borbély Alexandra, hogy nyert a Testről és lélekről

Borbély Alexandra az Ahogy tetszik című darabot játszotta a Kamrában, az első jelenet után a takarásban kecskejelmezbe öltözött kollégája súgta: Arany Medve.

Visszakérdezett, viccnek hitte, aztán elkezdett sírni

– idézte fel a színművész.

„Pálos Hanna mondta, fojtsam vissza a könnyeimet az előadás végéig, koncentráljak, maradjak benne, de iszonyatos nagy volt az öröm.”

A film főszereplőjének megformálásában az volt Borbély Alexandra számára a legnehezebb, hogy mindent a szemével tudjon megmutatni.

„Mi az a vihar és tombolás, ami új dolog Máriának, mert még soha nem találkozott ezzel az érzéssel. Mi ez a tomboló feszültség és minden, amit egy szerelem ki tud váltani az emberből – mindezt úgy megmutatni, hogy az egészben ne legyen mozgás. Ne legyen külső mozgás, csak bent.

Így tudta meg Borbély Alexandra, hogy nyert a Testről és lélekről

A lelket kellett megmutatni a tekinteten keresztül.

És végig ebben tartani. Hogy közben lássa és igazából érezze a néző, hogy mi történik vele.”

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 12:45
×
×
×
×