eur:
393.1
usd:
363.57
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
FRANKFURT AM MAIN, GERMANY - JULY 01: A Slovania fan holds up a Lionel Messi shirt as Cristiano Ronaldo of Portugal lines u[ a free kick during the UEFA EURO 2024 round of 16 match between Portugal and Slovenia at Frankfurt Arena on July 01, 2024 in Frankfurt am Main, Germany. (Photo by Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images)
Nyitókép: Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images

Szellemes megoldással vonták el a szlovén szurkolók Ronaldo figyelmét

Mindent megtettek a kiscsapat szurkolói, hogy felidegesítsék a portugál csatárt.

Lionel Messi 10-es mezével nézett farkasszemet Cristiano Ronaldo a németországi labdarúgó-eb nyolcaddöntőjében, amikor 0-0-ás állásnál szabadrúgáshoz készülődött. Nem elég, hogy a szlovén szurkolók többször is skandáltál az argentin játékos nevét, arra is volt gondjuk, hogy az összpontosításban is megzavarják a portugál játékost. A kapu mögött feltartott argentin mez szerencsét is hozott a kevésbé esélyes csapatnak, hiszen Ronaldo a rendes játékidőben kétszer fölé, egyszer a kapusba lőtte a labdát. A hosszabbításban pedig egy büntetőt is kihagyott.

Az elmúlt két évtizedben egyértelműen az argentin Lionel Messi és a portugál Cristiano Ronaldo volt a világ két legjobb játékosa. A 37 éves argentin támadó nyolcszor, a nála két évvel idősebb Ronaldo ötször vehette át az Aranylabdát.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×