eur:
393.27
usd:
363.36
bux:
73745.69
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Legdöbbenetesebb okleveles képzések 1.

"Munkavállalásra alkalmas okleveles végzettséggel ezoterikus spirituális tanfolyam A-Z-ig" - ezzel kecsegtet egy szórólap, amelyet az InfoRádió egyik munkatársa "fedezett fel". Kíváncsiságunkat leginkább a szervcserét is végrehajtó szellemgyógyászat, és a fantomon keresztül való kezelés keltette fel, illetve az, hogy mindez pontosan milyen okleveles képzési kategóriába eshet. Utánajártunk.

Az ezoterikus, spirituális gyógyítás az, amikor istennek és a szellemnek a segítségével gyógyít valaki - tudta meg az InfoRádió Tihanyi Tamás metafizikus pszichoterapeutától, a tanfolyamot kínáló központ vezetőjétől.

Arra, hogy ez vajon milyen OKJ képzési kategóriába eshet, a Budapesti Munkaügyi Központ nem tudott választ adni. Mivel ez nem OKJ-s képzés, nem tudják milyen oklevelet adhat - mondták.

Tihanyi Tamás szerint azonban spirituális spiritisztaként végeznek, és ha az oklevéllel a kezükben elmennek az önkormányzathoz, ott spiritisztaként kapnak is vállalkozói engedélyt.

"Már többen is kiváltották a vállalkozóit ez alapján, úgyhogy biztosan tudom mondani, hogy ezzel lehet dolgozni" - jelentette ki a központ vezetője, aki azonban többet nem árult el arról, hogy pontosan mi is ez az oklevél.

"Személyi szolgáltatás"

A szórólapon mindenesetre szerepel egy szakképzési azonosító. Azt pedig, hogy a 00780021-es okj-szám alá tartozó "személyi szolgáltatási, vendéglátói, kereskedelmi, idegenforgalmi képesítések" címszó alá pontosan hogyan is sorolható be a "spirituális spiritiszta", azt döntse el mindenki maga. (Az inforadio.hu stábja végül a "személyi szolgáltatás" mellett tette le voksát.)

Az InfoRádió kérdésére Tihanyi Tamás elárulta, hogy a szellemgyógyászatban a szervcserét a szellemen hajtják végre mélytudati, vagyis szellemállapotban.

Aki hisz ebben, annak a szellemen végzett gyógyítás, például a szervcsere átivódik a fizikai testébe is - hangsúlyozta Tihanyi Tamás, aki azonban arra nem adott egyértelmű választ, hogy szervcsere esetén honnan is jön az új szellemszerv.

A központ vezetője szerint a szellemben hívő emberek mintegy 20 százalékánál hatásos a műtét.

Mi is a fantom?

A fantomon keresztül történő kezelésnél sem kell semmi ijesztőre gondolni - derült ki Tihanyi Tamás szavaiból. Fantomnak ugyanis az ember energiamezőjét nevezik, és ilyenkor azon keresztül folyik a gyógyítás.

A hirdetésben szereplő - összesen 53 ezer forintba kerülő négy hónapos - tanfolyam a központ vezetője szerint az ötödik, vagy hatodik a sorban. Általában körülbelül harminc fővel indul a csoport, oklevelet 10-15 ember kap. Azt azonban, hogy hányan folytatják ezután spirituális spiritisztaként, nem tudta megmondani.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Tíz góllal verték Argentínát Lékai Mátéék

Tíz góllal verték Argentínát Lékai Mátéék

Csak az eleje volt szoros, aztán a magyar férfi kézilabda-válogatott magabiztos sikert aratott második csoportmeccsén a párizsi olimpián.

Kalas Vivien: a politikai viták miatt súlytalanabb pozíciót kaphat az Európai Bizottságban Várhelyi Olivér

A biztosl portfóliók elosztásánál számítani fog, hogy vita van Magyarország és az Európai Unió között, és a magyar kormányfő és a magyar kormánypárti képviselők nem támogatták Ursula von der Leyen újraválasztását – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont Európa Stratégia Kutatóintézetének főreferense.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
Elfoygott az erő az amerikai piacokon

Elfoygott az erő az amerikai piacokon

Reggel az ázsiai tőzsdéken többnyire emelkedést láthattunk a japán Nikkei vezetésével, ezt követően pedig az európai tőzsdéken is jó a hangulatban indult a nap, délutánra azonban elfogyott a lendület. Amerikában eközben vegyes mozgásokat láthatunk. Gazdasági események szempontjából csendes napra számíthatunk, a reggeli német kiskereskedelmi adat közzétételét követően nem várhatóak piaci hatással bíró események, a héten azonban több fontos GDP, illetve foglalkoztatottsági adat is érkezik majd, emellett pedig a felpörgő második negyedéves gyorsjelentési szezon is szolgálhat meglepetésekkel a befektetőknek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×