eur:
393.22
usd:
363.47
bux:
73745.69
2024. július 29. hétfő Flóra, Márta
Nyitókép: Unsplash

Életveszélyesen megsérült a Kőszegen kútba esett kislány

A kőszegi és a szombathelyi tűzoltóknak végül együttes erővel sikerült kihozni a kútból a kislányt és édesapját, aki utána ment, hogy megmentse.

A Kőszegi Önkormányzati Tűzoltóság Facebook-bejegyzésében számolt be róla, hogy egy gyermeket és édesapját kellett kimenteniük egy kútból - írja a 24.hu.

A tűzoltók arról számoltak be, hogy a bevetés még számukra sem volt szokványos, hiszen tudták, hogy a gyermek és az apa élete is veszélyben van, és nincs sok idejük a mentésre. Végül a szombathelyi tűzoltókkal közösen mindkettejüket sikerült felszínre hozni.

Az rtl.hu beszámolója szerint a kislány játék közben esett bele a közel hét méter mély kútba. Apja utána ment, hogy kimentse, de végül ő se tudott kijönni. Mint kiderült, a család nyaralni volt a környéken és nem ismerték a helyet. A rendőrség szerint nem történt bűncselekmény.

A kislány életveszélyes sérüléseket szenvedett, Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője szerint töréseket, belső sérüléseket szenvedett és a testhőmérséklete is lecsökkent. Helyszíni stabilizálás után mentőhelikopterrel szállították kórházba. A szóvivő azt is hozzátette, hogy édesapját is bevitték, de ő komolyabb sérülés nélkül megúszta az esetet.

Címlapról ajánljuk
Muhari Eszter: megmutathattam a magyaroknak és a világnak is, hogy mit tudok

Muhari Eszter: megmutathattam a magyaroknak és a világnak is, hogy mit tudok

Szeretnék kicsit megnyugodni és ismerkedni a ténnyel, hogy van egy olimpiai bronzérmem, ami még mindig egy kicsit hihetetlen – mondta az InforRádióban a 21 éves párbajtőrvívó, Muhari Eszter, aki az előzetes esélyeknél lényegesen jobban szerepelt, és bronzérmével a magyar küldöttség első érmét szerezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×