eur:
393.16
usd:
363.51
bux:
73745.69
2024. július 29. hétfő Flóra, Márta
office tribunal
Nyitókép: sturti/Getty Images

Beismerte a tettét a kisfiút felrúgó karateedző

A rendőrök kihallgatták azt a férfit, aki a szolnoki kalandparkban történt bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

Mint arról az Infostart is beszámolt, sokkoló videót tett közzé a Szolnoki Városüzemeltetési Központ Kft., miután a szolnoki kalandparkban súlyosan bántalmazta az egyik gyereket az őt kísérő karateedző, A. Tibor. A férfi úgy felrúgta a hétéves kisfiút, hogy a gyerek a levegőben megpördülve a fejére esett, utána pedig a földön fekve maradt. A történtek után a szolnoki kalandpark üzemeltetője 2024. július 15-én írásban tett feljelentést.

A Szolnoki Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el, és július 29-én kiskorú veszélyeztetése bűntett miatt gyanúsítottként hallgatta ki A. Tibort.

A gyanúsított a cselekmény elkövetését elismerte.

A nyomozó hatóság – a gyanúsított szabadlábon hagyása mellett – szakértők bevonásával továbbra is vizsgálja az eset összes körülményét.

A karateedző korábban bocsánatot kért, és állítása szerint vállalja a következményeket. Azóta több tanítványa is hasonló bánásmódról számolt be, a férfi szerint lejárató hadjárat zajlik ellene.

A TV2 a kalandparkban történt eset folytatását is bemutatta, a biztonsági kamerás felvétel szerint a férfi a rúgás után a karjánál fogva felhúzta a síró kisfiút a földről, majd többször is arcon öntötte hideg vízzel.

Címlapról ajánljuk
Muhari Eszter: megmutathattam a magyaroknak és a világnak is, hogy mit tudok

Muhari Eszter: megmutathattam a magyaroknak és a világnak is, hogy mit tudok

Szeretnék kicsit megnyugodni és ismerkedni a ténnyel, hogy van egy olimpiai bronzérmem, ami még mindig egy kicsit hihetetlen – mondta az InforRádióban a 21 éves párbajtőrvívó, Muhari Eszter, aki az előzetes esélyeknél lényegesen jobban szerepelt, és bronzérmével a magyar küldöttség első érmét szerezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
A Nasdaq vezetésével emelkedik Amerika

A Nasdaq vezetésével emelkedik Amerika

Reggel az ázsiai tőzsdéken többnyire emelkedést láthattunk a japán Nikkei vezetésével, ezt követően pedig az európai tőzsdéken is jó a hangulatban indult a nap, délutánra azonban elfogyott a lendület. Amerikában eközben vegyes mozgásokat láthatunk. Gazdasági események szempontjából csendes napra számíthatunk, a reggeli német kiskereskedelmi adat közzétételét követően nem várhatóak piaci hatással bíró események, a héten azonban több fontos GDP, illetve foglalkoztatottsági adat is érkezik majd, emellett pedig a felpörgő második negyedéves gyorsjelentési szezon is szolgálhat meglepetésekkel a befektetőknek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×