eur:
392.44
usd:
363.09
bux:
72077.62
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta

Összeolvad a Jófogás.hu és a Használtautó.hu

Novembertől közös cégbe olvad a használt termékek online adásvételével foglalkozó Jófogás.hu és a Használtautó.hu, de az oldalak továbbra is külön üzemelnek - közölte az online piacterek tulajdonosa, a norvég Schibsted Classified Media Group médiavállalat.

Az összeolvadás nem lesz hatással az egyes márkák önállóságára, azok továbbra is külön oldalként működnek majd - idézi a tájékoztatás Jussi Lystimäkit, a Schibsted európai feltörekvő piacokért felelős alelnökét.

A közlemény szerint az átstrukturált szervezet igazgatója Palocsay Géza lesz, aki 2014 nyarától tölti be a Jófogás ügyvezetői pozícióját.

Az összeolvasztással és a tervezett munkaerő felvételekkel a magyarországi Schibsted több mint 100 alkalmazottat foglalkoztató vállalattá duzzad - áll a tájékoztatásban. Az MTI érdeklődésére a cég közölte: az összeolvadással új szervezeti struktúra áll fel, amely mind a két szervezet tagjait magába integrálja egy közös vezetés irányítása alatt. Mivel a két márka továbbra is külön oldalként működik majd, minden eddigi csapat munkája szükséges lesz a továbbiakban is - írták.

A felhasználóknak nincs teendőjük, és nem fognak érzékelni semmit az összeolvadásból, amellyel a felhasználók és az ügyfelek minél gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálását szeretnék elérni, továbbá a termékek fejlesztését, új szolgáltatások bevezetését, bővítését.

A Jófogásnak októberben 2,1 millió egyedi látogatója volt, míg a Használtautónak 1,3 millió - tájékoztattak.

A Schibsted 2010-ben indította el a Jófogást, amely az Expressz és az OLX megvásárlását követően, havi 2,1 millió látogatójával piacvezető apróhirdetési portállá növekedett. A Használtautó.hu teljes tulajdonjoga 2014-ben a cégcsoporthoz - írták.

Címlapról ajánljuk

Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

A Fidesz európai parlamenti képviselője reálisnak tartja, hogy a formálódó Patrióták Európáért pártszövetség a frakcióalapítás feltételeként előírt országszám dupláját, illetve a létszám négyszeresét is teljesítheti. Deutsch Tamás arról is beszélt az InfoRádióban, hogy a frakció a jövő hét elején alakulhat meg, és szerinte az Európai Parlament harmadik vagy negyedik legnagyobb ereje lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×