eur:
394.61
usd:
365.82
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma

Vezetőváltások a magyar Telenornál

Lezárult az eladási folyamat, megérkezett az új vezetés.

Új vezetők töltik be a Telenor Magyarország vezérigazgatói, pénzügyi vezérigazgató-helyettesi, marketing vezérigazgató-helyettesi, valamint vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettesi pozícióit azt követően, hogy 2018. július 31-vel lezárult a Telenor Csoport kelet-európai üzletágának eladása a PPF Csoport számára - írta a Portfolio.

2018. augusztus 1-jétől Jan Hanus, a PPF Csoport telekommunikációs részlegének vezetője vette át a Telenor Magyarország vezérigazgatói posztját Alexandra Reichtől, aki a Telenor thaiföldi érdekeltsége, a dtac vezérigazgatójaként folytatja pályafutását.

A Telenor Magyarország új pénzügyi vezérigazgató-helyettesi pozícióját Martin Oravec veszi át, a marketing vezérigazgató-helyettesi pozícióját mostantól Mohamed ElSayad tölti be, a vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettesi pozíciója pedig dr. Drozdy Győzőé lett.

A cseh PPF-csoport kedden jelentette be, hogy lezárult a Telenor közép-kelet-európai távközlési leányvállalatainak felvásárlása, miután megszerezték szükséges jóváhagyásokat és befejeződtek az engedélyeztetési folyamatok. A vállalat ezzel megszerezte az irányítást a Telenor magyarországi, bulgáriai, montenegrói és szerbiai leányvállalatai felett, amelyeket 2,8 milliárd euróért vásárolt meg. A négy közép-kelet-európai országban 2017 végén a Telenor több mint 9 millió ügyfelet szolgált ki és csaknem 3500 alkalmazottat foglalkoztatott.

Címlapról ajánljuk
Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről
Tudósítónktól

Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről

Nigel Farage szerint katasztrófához vezetne, ha Franciaországban Marine Le Pen radikális pártja kerülne kormányra. Az egykori brexitvezér, a brit Reform párt első embere szerint a francia választások első fordulójában győztes pártnak nincs kiforrott gazdasági programja.

Orbán Viktor: az ukrán elnök nem örült túlságosan

Orbán Viktor miniszterelnök a Die Weltwoche című konzervatív svájci lapnak adott interjúban kijelentette, hogy kijevi látogatásán nem meggyőzni akarta Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, hanem tájékozódni arról, "hol vannak a határai" a kijevi álláspontnak a békefolyamatra vonatkozóan.
Budapesti fantomtraffipaxok: egymásra mutogat a főváros és a rendőrség
Az egy éve beígért, de még most sem működő fővárosi traffipaxok az általános főpolgármester-helyettes tájékoztatása szerint 46 sávot figyelnek majd, már csak a rendőrségen múlik, hogy a tesztüzemből mikor állítja át ezeket élesbe. Az ORFK közleményében azt írta, hogy csak szerdán kapták meg a fejlesztés jelenlegi állapotáról szóló levelet a fővárostól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×