eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály
Fernando Alonso, a McLaren spanyol versenyzője érkezik a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Abu-dzabi nagydíjának első szabadedzésére a Yas Marina versenypályán 2018. november 23-án, két nappal a futam előtt.
Nyitókép: MTI/EPA/Valdrin Xhemaj

Fernando Alonso bejelentést tett a jövőjéről

Sorsa összefügg a visszavonuló Sebastian Vettelével.

A következő szezontól az Aston Martin istállóját erősíti Fernando Alonso kétszeres Forma-1-es világbajnok.

A 41. születésnapját múlt pénteken a Hungaroringen ünneplő spanyol pilóta a csapat hétfői közleménye szerint több évre szóló megállapodást írt alá.

"Még mindig megvan bennem az éhség és az ambíció, hogy az élvonalba kerüljek, és egy olyan szervezet tagja akarok lenni, amely elkötelezett a fejlődés és a siker mellett" - nyilatkozta a jelenleg az Alpine-t erősítő Alonso, aki vasárnap a mogyoródi futamon nyolcadik helyen zárt, a világbajnoki pontversenyben pedig a tizedik.

Alonso 21 esztendővel ezelőtt a Minardi színeiben mutatkozott be a Forma-1-ben, majd 2005-ben és 2006-ben már a Renanult pilótájaként nyert világbajnoki címet. Később a McLaren és a Ferrari csapataiban szerepelt, a 2018-as idény végén kiszállt a száguldó cirkuszból, számos másik sorozatban, például az IndyCarban is kipróbálta magát -, tavaly azonban visszatért és az Alpine pilótája lett.

Az Aston Martinnál a négyszeres világbajnok német Sebastian Vettel csütörtökön jelentette be, hogy az idény végén visszavonul.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×