eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke a Groupama Aréna sajtótermében tartott sajtótájékoztatón 2021. augusztus 17-én.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Folytatódik a Magyar Telekom és az FTC együttműködése

További négy évig támogatja a Magyar Telekom a Ferencvárosi Torna Clubot, erre vonatkozóan írtak alá a felek megállapodást. Az együttműködés keretében a Telekom főtámogatója a Ferencvárosi Torna Clubnak, kiemelt támogatóként áll az FTC futballcsapat mögött, valamint névadó támogatóként segíti a vízilabda, a jégkorong, a női labdarúgó és a férfi torna szakosztályok munkáját.

A Magyar Telekom 2014 óta kiemelt támogatója az FTC felnőtt férfi futballcsapatának és labdarúgó utánpótlás-nevelésének, 2018 óta pedig a női labdarúgó, a vízilabda, a jégkorong szakosztályok, valamint a férfi torna szakosztály névadó támogatójaként is hozzájárul a klub sikereihez. Ezt az együttműködést hosszabbították meg a felek további négy évvel – olvasható az FTC és a Magyar Telekom közös sajtóközleményében.

Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója az együttműködés kapcsán elmondta: „Úgy látjuk, hogy az elmúlt időszakban felértékelődött, még inkább fókuszba került a sport. Egyrészt a Covid-19-világjárvány alatt fontos tényező volt mentális és fizikális egészségünk megőrzésében. Másrészt a kedvenc csapatunknak és sportolóinknak való szurkolás, a sport közösségépítő ereje is sokunkat átsegített a járvány időszakán. Büszkék vagyunk rá, hogy az FTC az elmúlt négy évben, támogatásunk ideje alatt sokat fejlődött, a futball csapat európai szintű klubbá nőtte ki magát, de a másik négy támogatott szakosztály is komoly eredményeket hozott. Bízom benne, hogy a Fradival való együttműködésünk következő fejezetében is sok embernek adunk motivációt a sportoláshoz; digitális megoldásainkkal pedig hozzájárulunk a szurkolói élményhez, valamint a családok közös, minőségi időtöltéséhez is.”

„Tizenegy éve lehetek a Fradi első számú szolgája, amikor átvettem a klub irányítását, azt ígértem, azt gondoltam a kollégáimmal együtt, ha rend lesz, akkor jönnek majd az eredmények, és megérkeznek a komoly támogatók is. A rendet megteremtettük, a Ferencvárost visszahelyeztük méltó helyére a magyar sportban. Ezért is van itt a Telekom – nyilatkozta Kubatov Gábor, az FTC elnöke hozzátéve: – Amikor 2018-ban aláírtuk a megállapodást a céggel, akkor abban bíztunk, a korábbinál is nagyszerűbb időszak köszönt a klubra. Sportolóink ebben a négy esztendőben olimpiai, világ- és Európa-bajnoki aranyérmekkel bizonyították, hogy az elvárásoknak meg tudunk felelni. Labdarúgóink sorozatban háromszor jutottak be a Bajnokok Ligája vagy az Európa Liga csoportkörébe, és háromszor nyertek bajnokságot. Megtisztelő számunkra, hogy Magyarország vezető telekommunikációs szolgáltatója újra bizalmat szavazott klubunknak. Reméljük, a mögöttünk hagyott évekhez hasonló sikerekkel szolgáljuk meg ismét a támogatást.”

Címlapról ajánljuk
Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

A női kézilabda-válogatott már Telkiben gyakorol a párizsi ötkarikás játékokra. Vámos Petra szerint lesz még bőven izomláz, küzdelmek és sok izzadtságcsepp, de mindent megér, hogy az olimpiára készülhetnek. A 23 éves irányító úgy látja, sokat fejlődött a csapat fél év alatt, és majd a korai meccsekhez való alkalmazkodás sem lehet akadály.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×