eur:
392.4
usd:
362.59
bux:
71962.95
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Nyitókép: Twitter/La Porteria

Szappanoperába illő izgalmak Messi ügyében

Sajtóhírek szerint egy végső ajánlattal állt elő az FC Barcelona – de van, aki már ennél is újabb információkkal rendelkezik.

Spanyol lapok szerint újra kezdett tárgyalni a hatszoros aranylabdás sztárral az FC Barcelona: a La Portería arról számolt be, hogy a katalán klub új ajánlatott tett Lionel Messinek. A műsorban elhangzottak szerint a Barcelona vezérigazgatója, Ferran Reverter hétfő este felvette a kapcsolatot Messi édesapjával és ügynökével, Jorge Messivel, hogy újabb ajánlatot tegyen neki, és ezzel az utolsó utáni pillanatban megpróbálja meghosszabbítani az argentin szerződését. Úgy hírlik, a felek kedd hajnalban tárgyalóasztalhoz ültek, abban bízva, hogy sikerül egy ajánlat révén maradásra bírni a katalán klub legeredményesebb játékosát.

Mint ismert, az argentin támadó akár a fizetése feléről is lemondana, csak hogy "otthonában" maradhasson – nem tántorítja el, hogy a PSG-nél jóval több pénzt kereshetne és talán a Bajnokok Ligája megnyerésére is nagyobb esélye lenne. Ám a 34 éves argentin labdarúgózsenivel eddig nem tudtak megegyezni, mert a bajnokság szabálya szigorú, a fizetések aránya a klubnál nem lépheti túl a bevételekét. Éppen ebbe kapaszkodnak egyébként a barcelonaiak, mondván, a PSG-nél is fennállhat ez a probléma, és emiatt fellebbezést is nyújtottak be a párizsi fellebbviteli bírósághoz. Az ügyben a hírek szerint hamarosan döntés születhet.

Időközben több cáfolat is érkezett: a Liner azt írta Guillem Balague spanyol futballújságíró tweetjét idézve, hogy a katalán klubnál cáfolták az ajánlattétel hírét. Hasonlóan "kedélyhűtő" értesülések futottak be a spanyol sajtóhoz Messi környezetéből is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Moszkvába készül Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Moszkvába készül Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Sajtóinformációk szerint Orbán Viktor pénteke én Moszkvában tehet látogatást Vlagyimir Putyinnál, miután kedden Volodimir Zelenszkijjel találkozott. Az ukrán elnök csütörtökön azt mondta, Ukrajna újabb békekonferenciát akar szervezni, és ezúttal már tárgyalnának Oroszországgal is. Megjegyezte ugyanakkor, nem valószínű, hogy Putyin lenne a tárgyalófél, ugyanis ő nem hajlandó elhagyni az országot. Az orosz elnök szintén csütörtökön kijelentette, kizárt, hogy Oroszország tűzszünetet kössön Ukrajnával: csak olyan megállapodást fogad el Moszkva, ami visszafordíthatatlan és a konfliktus lezárásához vezet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 5. 08:12
2024. július 4. 21:58
×
×
×
×