eur:
386.6
usd:
358.55
bux:
69204.18
2024. május 14. kedd Bonifác
Nyitókép: Twitter/FC Barcelona

Megvan az FC Barcelona új kapitánya

A világ- és Európa-bajnok Sergio Busquets lett a labdarúgócsapat kapitánya Lionel Messi távozását követően.

A klub honlapjának hétfői beszámolója szerint a 33 éves középpályásnak - aki a nyári Európa-bajnokságon a spanyol válogatottban is csapatkapitány volt - sorrendben Gerard Piqué, Sergi Roberto és Jordi Alba lesznek a helyettesei.

A katalánok azt is közölték, hogy 17 hónap után újra nézők előtt léphet pályára az együttes a Camp Nou Stadionban, a La Liga első fordulójának vasárnapi játéknapján Real Sociedad elleni összecsapáson 29 803 szurkoló lehet jelen. Érdekesség, hogy a koronavírus-járvány követő korlátozások előtt legutóbb, 2020. március 7-én szinte a Real Sociedad ellen játszott saját drukkerei előtt a gránátvörös-kék alakulat.

Címlapról ajánljuk

Kaiser Ferenc: hosszú háborút jelez az orosz védelmi miniszter lecserélése

Andrej Belouszov eddigi volt első miniszterelnök-helyettest javasolta az orosz védelmi tárca élére Vlagyimir Putyin elnök. Az InfoRádiónak nyilatkozó biztonság- és védelempolitikai szakértő szerint elfogyott a levegő Szergej Sojgu körül, az új miniszter személye pedig azt jelzi, hogy Oroszország hosszú háborúra készül.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.14. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Ilyen lesz a 13. kerület új városrésze: az építészeket kérdeztük a részletekről

Ilyen lesz a 13. kerület új városrésze: az építészeket kérdeztük a részletekről

A 13. kerületben, a Váci út szomszédságában jön létre a Futureal-csoporthoz tartozó Cordia nagy ívű vegyes funkciójú fejlesztése. A Marina City a Meder utca és az Újpesti-öböl közötti területen, közvetlenül a folyóparton kap helyet. A beruházás méreteiben a Corvin Sétányhoz mérhető városfejlesztést jelent, ami a Duna mellett, 1,2 km hosszú partszakasszal, mindenki számára nyitott zöldterületekkel, okos megoldásokkal és könnyű megközelíthetőséggel valósul meg. A Portfolio a tervezési szakaszról kérdezte Kovács Gábort, a Cordia, és Radványi Gábort, a Futureal főépítészét.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×