eur:
392.38
usd:
362.4
bux:
71992.16
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Lionel Messi (j) és Riqui Puig, az FC Barcelona játékosai, miután csapattársuk, Luis Suárez megszerezte a csapat első gólját a Celta Vigo ellen a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2020. június 27-i mérkőzésén a vigói Balaidos Stadionban.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Lavandeira Jr

Így várja a PSG Messit - videó

A hírek szerint lezárult a megegyezés Messiék és a Paris Saint-Germain között, de az utóbbi csapat Twitterén még nincs nyoma ennek. Annak viszont lett, hogy miként várják a leendő csapattagot. A Marca a repülőtérről a búcsúzásra váró szurkolókról tudósít.

Az utolsó órák lehetnek hátra addig, hogy az FC Barcelonát kényszerűen elhagyó Lionel Messi útra keljen Párizsba. Lapértesülések szerint megszületett már a megállapodás, Messi kora délután repülőre ül, estig átesik egy orvosi vizsgálaton, majd aláírja új szerződését.

Mindeközben az edzésfotók után feltűnt egy videó arról, hogyan várja a PSG az argentin aranylabdás sztárt.

A Marca pedig a barcelonai repülőtérről tudósít, ahol Messi rajongói várják, hogy elbúcsúzzanak bálványuktól. Kedvencük a hírek szerint kétéves megállapodást fog kötni a PSG-vel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Megérkezett Moszkvába Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Megérkezett Moszkvába Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Megérkezett Moszkvába Orbán Viktor, ahol Vlagyimir Putyin orosz elnökkel is tárgyal majd. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök csütörtökön azt mondta, Ukrajna újabb békekonferenciát akar szervezni, és ezúttal már tárgyalnának Oroszországgal is. Megjegyezte ugyanakkor, nem valószínű, hogy Putyin lenne a tárgyalófél, ugyanis ő nem hajlandó elhagyni az országot. Az orosz elnök szintén csütörtökön kijelentette, kizárt, hogy Oroszország tűzszünetet kössön Ukrajnával: csak olyan megállapodást fogad el Moszkva, ami visszafordíthatatlan és a konfliktus lezárásához vezet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 5. 08:12
×
×
×
×