eur:
394.99
usd:
367.79
bux:
71586.1
2024. július 2. kedd Ottó
Balogh Zsolt, miután megsérült a német-dán közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokság csoportkörének 3. fordulójában játszott Magyarország - Katar mérkőzésen Koppenhágában 2019. január 14-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Távozik Szegedről a válogatott sztárja

Szegedről a Tatabányához igazol a nyáron Balogh Zsolt válogatott kézilabdázó.

"A Tatabánya tavaly nyáron került képbe. Matics mester, hívott fel telefonon, hogy igazoljak az ő csapatába. Ekkor azonban még egyéves szerződés kötött a Tisza-parti gárdához. Decemberre viszont kiderült, jelenlegi klubom nem ajánl újabb megállapodást. A posztomra újabb játékost igazoltak, így legfeljebb a harmadik jobbátlövő lehetnék, holott én mindenképpen játszani szeretnék, és minél több időt tölteni a pályán. Erre új csapatomban több alkalmam nyílik" - mondta az átlövő a tatabányai klub honlapjának.

A Szeged néhány hete jelentette be, hogy a jobbátlövő posztra Luka Stepancicot szerzőtette, és Jorge Mqueda is a klubnál marad.

"Gyorsan döntöttem, Nem vártam más ajánlatokra, ez volt az első számú opció. Örömmel igazoltam ide. Szimpatikusak és vonzóak voltak azok az elképzelések, célok, amelyeket a klub vezetése felvázolt előttem. Ebben szerepelt, hogy néhány éven belül bejusson a gárda az EHF-kupa négyes fináléjába, illetve, hogy a bajnokság élvonalában tovább stabilizálják a Tatabánya pozícióját. Ezekkel a tervekkel könnyű volt azonosulni" - fejtette ki.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×