eur:
395.76
usd:
368.9
bux:
71831.83
2024. július 2. kedd Ottó

Újabb Forma-1-es futam sorsa dőlt el

Három évvel meghosszabbították a Forma-1-es Azerbajdzsáni Nagydíj érvényben lévő szerződését, így Baku 2023-ig biztosan otthont adhat a futamnak.

Az F1 kereskedelmi jogait birtokló Liberty Media kedden jelentette be, hogy az idén ez az első hosszabbítás, melyet már aláírtak. Hozzátette, hogy az elmúlt két évben Belgium, Kína, Németország, Japán és Szingapúr már hosszabbított.

"A bakui verseny nagyon rövid idő alatt az egyik legkedveltebb futam lett, és eddig minden alkalommal látványos, szoros csatát hozott" - jelentette ki Chase Carey, a Forma-1 első embere.

Az idei Azerbajdzsáni Nagydíjat április 28-án rendezik, a világbajnoki szezon március 17-én, Ausztráliában kezdődik.

Címlapról ajánljuk

Emelt készültségi szinten több európai katonai bázis – Tálas Péter elmondja, van-e terrorveszély

Az európai támaszpontokon tíz év után rendeltek el Charlie fenyegetettségi szintet, és azt sem lehet kizárni, hogy támadás készül valamelyik létesítmény ellen. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont John Lukacs Intézetének egyetemi docense az InfoRádióban elmondta: valószínűleg a környező helyzet általános romlása miatt, elővigyázatosságból kellett ilyen biztonsági intézkedést hozni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Vesztésre áll Európa a digitális harcban, kiakadtak Brüsszelben

Vesztésre áll Európa a digitális harcban, kiakadtak Brüsszelben

A tagállamoknak ambiciózusabbnak kell lenniük az Európai Unió digitális programjában meghatározott célok elérése érdekében, a digitális infrastruktúra, a vállalkozások, a készségek és a közszolgáltatások terén való előrelépés ugyanis döntő fontosságú az EU jövőbeni gazdasági jóléte és társadalmi kohéziója szempontjából - jelentette ki az Európai Bizottság kedden.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×