eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 29. szombat Péter, Pál
Belgrád, 2017. augusztus 18.Loic Nego, a Videoton játékosa a Partizan Beograd elleni mérkőzésen a labdarúgó Európa Liga selejtezői hatodik fordulójában, Belgrádban 2017. augusztus 17-én. (MTI/EPA/Koca Sulejmanovic)
Nyitókép: MTI/EPA/Koca Sulejmanovic

Egy kiváló játékosra már nem számíthat Marco Rossi

Loic Nego hiába kap magyar állampolgárságot, az MLSZ szerint nem lehet magyar válogatott.

Alig egy hónapja került nyilvánosságra, hogy Loic Nego, a Mol Vidi FC francia játékosa magyar állampolgár lesz, így felvetődött, hogy a több poszton is bevethető, gólerős futballista - aki 2013 óta játszik Magyarországon, és 2021-ig szerződés köti Székesfehérvárra - erőssége lehetne a magyar válogatottnak is. Csakhogy Nego 16 éves korától tagja volt a francia korosztályos nemzeti együtteseknek, így csak egyedi engedélyre számíthatna.

A Nemzeti Sport rákérdezett erre az MLSZ-nél, és a szövetség tájékoztatása szerint "kizárható, hogy a Mol Vidi középpályása magára öltse a címeres mezt. A francia futballista nem felel meg azoknak a feltételeknek, amely alapján az UEFA engedélyezné, hogy pályára lépjen egy másik válogatottban."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Katasztrofális folyamatot indított be az emberiség, egyre több jele van egy új veszélynek

Katasztrofális folyamatot indított be az emberiség, egyre több jele van egy új veszélynek

Napjainkban szinte minden napra jut egy-egy fontos űrkilövés, amelyek során ember alkotta szerkezeteket, műholdakat, vagy akár asztronautákat is szállító űrhajókat juttatnak a világűrbe. Egyesek szerint újra fellángolt a hidegháború idejéről ismert "űrverseny", több állam is Földön kívüli égitestekre szeretné eljuttatni saját űrhajósait a közeljövőben. Arról azonban már jóval kevesebb szó esik, hogy mi történik a Föld körüli pályára állított tárgyakkal a fellövésük után. Pedig a bolygónk körül keringő - akár a földi életre is veszélyt jelentő - űrszemét kezelésével egyre nehezebben birkóznak meg az űrkutatók, amelynek súlyos következményei lehetnek a jövőben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×