eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Egy osztrák AB-212 típusú helikopter a Fire Blade 2017 elnevezésű többnemzeti hadgyakorlaton az újdörögdi lőtéren 2017. május 11-én.
Nyitókép: Bodnár Boglárka

Lezuhant egy osztrák katonai helikopter, súlyos sérült is van - képek

A baleset Felső-Ausztriában történt, hatan utaztak a fedélzeten.

Michael Bauer, az osztrák hadsereg szóvivője szerint egyelőre semmit sem lehet tudni a csütörtöki ausztriai helikopter-baleset okáról - írta a Kurier alapján az Index. Az AB-212 típusú helikopter valamivel csütörtök este 7 óra előtt szállt fel Linzből és Wels felé tartott, landolás közben kezdett zuhanni.

A jármű hat utasa időben ki tudta magát szabadítani, viszonylagos épségben kórházba szállították őket. Öt embert már haza is engedtek, egyvalakit azonban bent tartottak. A roncsokat jelenleg a katonai rendőrség őrzi, az eset kivizsgálására felállított baleseti bizottság a tervek szerint pénteken kezdi meg a munkát.

Michael Bauer szóvivő képeket is közzétett hivatalos X profilján a helyszínről:

Címlapról ajánljuk
Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×