eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 14. szombat Roxána, Szeréna
A bajnoki trófea a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első, Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain mérkőzése előtt Dortmundban 2024. május 1-jén.
Nyitókép: MTI/EPA/Christopher Neundorf

A "nagy agy" megmondta, ki nyeri idén a labdarúgó Bajnokok Ligáját

Az Opta szuperszámítógépe kidobta a választ.

A kupasorozat lebonyolítása változott, az Opta szuperszámítógépe azonban ezúttal is tízezerszer szimulálta a BL küzdelmeit, ebből kijött, hogy idén melyik csapatnak van a legnagyobb esélye a végső győzelemre.

A jóslat alapján a címvédő Real Madrid is bizakodhat, hogy megszerzi a tizenhatodik trófeáját, a szimulációk 18,2 százalékában ugyanis a királyi gárda ért révbe, ám volt egy csapat, amely a spanyoloknál is jobban „teljesített”, ez pedig nem más, mint a két évvel ezelőtti győztes, vagyis a Manchester City.

Az Optánál az esetek 25,3 százalékában Pep Guardiola nyerte meg a BL-t.

A Manchester City és a Real Madrid után az olasz Internazionale következik az esélyesek sorrendjében, majd az angol Arsenal, a német Bayer Leverkusen, a spanyol Barcelona és a Szoboszlai Dominikot is alkalmazó angol gárda, a Liverpool következik.

Forrás: Opta
Forrás: Opta
Címlapról ajánljuk
A Toyota és a BMW után Amerikában is a hidrogénhajtással kísérleteznek

A Toyota és a BMW után Amerikában is a hidrogénhajtással kísérleteznek

Az Astron Aerospace által kifejlesztett motornak nincs szüksége kenőanyagra, hanem hidrogént fecskendeznek a belsejébe, így pedig nem termel semmilyen káros anyagot – mondta az InfoRádióban a Magyar Hidrogéntechnológiai Szövetség kommunikációs és vállalati kapcsolatok vezetője. Lakatos Róbert szerint ugyanakkor a tömeggyártása jelenleg még igen költséges, mert nagyon sokba kerülnek az előállításához szükséges fémek.

Hóviharok szeptemberben: itt vannak a legvadabb videók

Boris meglehetősen télies havazást dobott az Alpok keleti területein már pénteken, ám a "móka" folytatódik majd a hétvégén is. A megosztókra feltöltött videók drámai képet mutatnak arról, milyen is az, amikor a nyárból egyik napról a másikra bezuhanunk a télbe.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 13. 21:02
×
×
×
×