eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
soccer football kick off in the stadium
Nyitókép: Pixfly/Getty Images

Labdarúgó NB I - Zalaegerszegi sikerrel rajtolt a Kisvárda

A Kisvárda 2-0-ra nyert a kupagyőztes Zalaegerszeg vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga nyitófordulójának egyetlen vasárnapi találkozóján.

OTP Bank Liga, 1. forduló:

ZTE FC-Kisvárda Master Good 0-2 (0-2)

Zalaegerszeg, 2314 néző, v.: Andó-Szabó

gólszerző: Mesanovic (7., 15.)

sárga lap: Tajti (47.), Huszti (65.), Csóka (77.), illetve Vida (45+2.), Széles (51.), Kovacic (60.)

ZTE FC:

Senkó - Lesjak (Huszti, a szünetben), Mocsi, Csóka, Bedi (Gergényi, a szünetben) - Ubochioma (Sajbán, a szünetben), Soltész, Mim, Sankovic (Tajti, a szünetben) - Ikoba, Németh D. (Klausz, a szünetben)

Kisvárda Master Good:

Petkovic - Kovacic, Jovicic, Széles - Cipetic, Lukas, Ötvös (Körmendi, 79.), Vida (Alic, 89.) - Czékus (Navratil, 54.), Mesanovic (Makowski, 89.), Spasic (Ilievski, 89.)

Bár zalaegerszegi helyzettel indult a meccs, a nagy lendülettel kezdő vendégcsapat alaposan meglepte a házigazdát, mivel a negyedóra alatt duplázó Mesanovic révén hamar kétgólos előnybe került. A félidő hátralévő részében a zalaiak is igyekeztek aktívabbá válni támadásban, de a szünetig még szépíteniük sem sikerült.

Fordulás után az öt cserével felfrissített ZTE többet birtokolta a labdát, mint ellenfele, de egészen a hajráig nem tudott veszélyes helyzeteket kialakítani. A várdaiak leginkább az előnyük megőrzésére törekedtek, ezt pedig sikerrel tették, mert végül kapott gól nélkül vitték el a három pontot Zalaegerszegről.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×