eur:
395.4
usd:
368.49
bux:
71873.97
2024. július 2. kedd Ottó
Az angyalföldi Litauszki Róbert (b) és a székesfehérvári Dárdai Pál a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában játszott Vasas FC - MOL Fehérvár FC mérkőzésen az Illovszky Rudolf Stadionban 2023. május 27-én.
Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Újra négy Dárdai szerepelhet a Herthában

Hírek szerint ifj. Dárdai Pál távozik a Fehérvár FC-től és visszatér a német másodosztályú Hertha Berlinhez, melynek második csapatától igazolt Székesfehérvárra még 2021 januárjában.

A Nemzeti Sport értesülései szerint a két klub már napok óta tárgyal a 24 éves szélső szerződtetéséről, és a felek közel állnak a megegyezéshez. A berliniek várhatóan végleg megvásárolják ifj. Dárdai Pál játékjogát.

A lap emlékezett, ha ez megtörténik, akkor a Hertha BSC-ben újra négy Dárdai szerepel majd, hiszen jelenleg idősebb Dárdai Pál vezetőedzőként dolgozik a klubnál, valamint másik két fia, Márton és Bence is a fővárosiaknál játszik – utóbbi nyáron került fel az első csapathoz.

Ifj. Dárdai Pál 2011 és 2020 között már futballozott a Hertha korosztályos gárdáiban és a felnőtteknél is. Most először fordulhat elő, hogy mind a négy Dárdai az első csapatnál kap szerepet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága hétfőn nyilvánosságra hozott döntésében úgy határozott Donald Trump ügyében, hogy az amerikai elnök tevékenységeinek "magját" abszolút immunitás, hivatalos cselekedeteit pedig vélelmezett mentelmi jog védi. A történelmi határozatot, amely értelmében tovább húzódik Trump büntetőjogi felelősségre vonása, a republikánusok kitörő örömmel üdvözölték, míg Joe Biden amerikai elnök és demokrata párttársai élesen kritizálták.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×