eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Marozsán Fábián ünnepel, miután 6:3, 7:6 (7-4)-ra legyőzte a volt és egyben leendő világelső spanyol Carlos Alcarazt a római salakpályás tenisztorna férfi egyesének harmadik fordulójában 2023. május 15-én.
Nyitókép: MTI/EPA-ANSA/Ettore Ferrari

Férfi tenisz - Ketten a legjobb 100 között

Fucsovics Márton mellet Marozsán Fábián fért be a világelitbe.

Fucsovics Márton a 66., Marozsán Fábián pedig karrierje során először a top 100-ba kerülve a 91. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján.

Mindkét magyar játékos hatalmasat lépett előre, a múlt héten Stuttgartban elődöntős Fucsovics 20 helyet javított legutóbbi pozícióján, míg a Perugiában rendezett challenger-besorolású viadalon diadalmaskodó Fábián 22 helyet ugrott előre.

Az élmezőny egyetlen jelentősebb változásaként a Fucsovicsot szombaton legyőző amerikai Frances Tiafoe feljött a 10. helyre. Az ATP-rangsort továbbra is a 23-szoros Grand Slam-tornagyőztes szerb Novak Djokovic vezeti.

A nőknél továbbra is Udvardy Panna a legmagasabban jegyzett magyar játékos, ő egy helyet javított, így a 84., míg Bondár Anna egyet rontva a 106., Gálfi Dalma pedig 34 pozíciót visszacsúszva a 132. A WTA-rangsorban továbbra is a lengyel Iga Swiatek áll az élen.

Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×