eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 29. szombat Péter, Pál
Nyitókép: Forrás: Twitter/FC Basel

Szalai Ádám újabb helyen verekedhet

Nehezen tudna már helyet kiharcolni magának az FC Baselben.

A magyar válogatott korábbi csapatkapitánya nem utazott el az FC Basel marbellai edzőtáborba, az ügy a bíróságon folytatódhat – írja az Index.

Szalai Ádámmal október elején közölték, hogy nem edzhet a Basel első csapatával, majd egy november 10-i bírósági határozat kimondta: nem indokolt a magyar játékos tréningekről való kizárása. A svájci együttes azt állította, hogy Szalai „elégedetlensége” kihatott a csapatra, és „zavaró tényező” volt az edzéseken, ugyanakkor a teljesítményére nem volt panasz.

A támadó a csapat indoklása szerint azért nem utazhatott Marbellába, mert az edzőtábor nem része a rendszeres működésnek, hanem az egy rendkívüli, úgynevezett plusztevékenység. "Ez a szezonra való felkészülés szempontjából fontos, olyan játékosokkal, akiknek szóba jöhet a szerepeltetése. Szalai Ádámnak a versenyhelyzet miatt jelenleg nincs helye a keretben" – közölte a klub, amely egyébként öt játékost is Svájcban hagyott.

David Degen, a klub igazgatótanácsának elnöke korábban úgy nyilatkozott, hogy a 35 éves csatár nem lép többet pályára az együttesben. Szalai szerződése idén nyáron lejár. Fizetést továbbra is kap a Baseltől, így a svájci futball-liga nem lép az ügyében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×