eur:
392.38
usd:
362.4
bux:
71992.16
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
A későbbi második helyezett Kiss Norbert, a Révész TRT versenyzője MAN versenykamionjával a 2020 FIA kamion Európa-bajnokság, Super Racing Festival első futamán a mogyoródi Hungaroringen 2020. október 17-én.
Nyitókép: Kiss Norbert MAN versenykamionjával a 2020 FIA kamion Európa-bajnokság első futamán a Hungaroringen 2020. október 17-én. MTI/Kovács Tamás

Már biztosan lehetnek nézők a Hungaroringen

Elkezdődött a jegyértékesítés a gyorsasági kamion Európa-bajnokság június 12-13-án, a Hungaroringen sorra kerülő idénynyitó versenyhétvégéjére.

A Hungaroring Sport Zrt. közleménye szerint a Magyar Közlönyben hétfőn megjelent jelenlegi szabályozás szerint van lehetőség arra, hogy a mogyoródi létesítmény fogadja a nézőket, így a védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók a helyszínen nézhetik meg a kétszeres Eb-győztes Kiss Norbertnek, a Révész Truck Racing Team versenyzőjének a csatáját a riválisokkal.

"Tavaly is mentünk a Hungaroringen, és nyertünk is, de a hangulat nem volt ugyanolyan, mint korábban, jobb lett volna együtt ünnepelni a szurkolókkal" - idézte a hungaroring.hu-n olvasható közlemény Kiss Norbertet, aki hozzátette, reméli, hogy sok örömteli pillanatot tudnak majd szerezni a hazai közönségnek. "Egész télen keményen dolgoztunk, hogy jobbak legyünk, mint tavaly, és remélem, ez győzelmek formájában mutatkozik majd meg" - mondta a versenyző.

A Hungaroring Sport Zrt. felhívta a figyelmet arra, hogy a nemzetközi szövetség szabályozása értelmében a boxutca mögötti területet, azaz a paddockot az idén nem látogathatják a nézők, akiket ugyanakkor a lelátók mögött színes, az egész család számára érdekes programokkal várják majd. A 14 év alattiak számára a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A kamion Európa-bajnokság idei szezonja a tervek szerint hét fordulóból áll majd, Magyarország után júliusban Németországba, augusztusban Csehországba, szeptemberben Belgiumba és Franciaországba, októberben pedig Spanyolországba és Olaszországba látogat el a mezőny.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Megérkezett Moszkvába Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Megérkezett Moszkvába Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Megérkezett Moszkvába Orbán Viktor, ahol Vlagyimir Putyin orosz elnökkel is tárgyal majd. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök csütörtökön azt mondta, Ukrajna újabb békekonferenciát akar szervezni, és ezúttal már tárgyalnának Oroszországgal is. Megjegyezte ugyanakkor, nem valószínű, hogy Putyin lenne a tárgyalófél, ugyanis ő nem hajlandó elhagyni az országot. Az orosz elnök szintén csütörtökön kijelentette, kizárt, hogy Oroszország tűzszünetet kössön Ukrajnával: csak olyan megállapodást fogad el Moszkva, ami visszafordíthatatlan és a konfliktus lezárásához vezet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 5. 08:12
×
×
×
×