eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Csoknyai István (b) és Vladan Matics, a magyar válogatott szövetségi kapitányai, jobbról Sipos Adrián a német-dán közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokság csoportkörének 5. fordulójában játszott Magyarország - Svédország mérkőzésen Koppenhágában 2019. január 17-én. A magyar csapat 33-30-ra kikapott.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Döntöttek a kézilabda-kapitányok jövőjéről

A világbajnoki 10. helyezés ellenére a Csoknyai István, Vladan Matics páros június végégi folytathatja a munkát a férfi kézilabda-válogatott élén.

A Magyar Kézilabda Szövetség elnöksége rendkívüli ülésen értékelte a férfi világbajnokságot és a magyar válogatott szereplését. A testület meghallgatta Csoknyai István és Vladan Matics szövetségi kapitányok beszámolóját a 10. helyen zárt januári világbajnokságról - írja a szövetség honlapja.

Az elnökség a beszámolót elfogadta, mivel az kellően reális volt, nem hallgatta el a hibákat, a válogatott kapcsán felmerült kihívásokat és a pozitívumokat sem.Majd egyhangú döntéssel 2019. június 30-ig, az Európa-bajnoki selejtezők lezárásáig megbízta Csoknyai Istvánt és Vladan Maticsot a szövetségi kapitányi teendők további ellátásával.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×