eur:
394.86
usd:
367.69
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó

Menesztette edzőjét a Hannover

A klubvezetés a Bundesligában éllovas Borussia Dortmund vendégeként elszenvedett 5-1-es szombati vereség után váltotta le Andre Breitenreitert.

A tabellán 19., utolsó előtti helyezett Hannover 19 forduló alatt 11 pontot szerzett, annyit, mint a sereghajtó Nürnberg, melyet csak jobb gólkülönbségével előz meg.

Breitenreiter 2017 márciusa óta irányította a hannoveri együttest. Német sajtóhírek szerint az utódjelöltek között szerepel Mirko Slomka, Felix Magath, valamint a Ferencváros kispadjáról augusztusban távozott Thomas Doll is.

A stuttgarti és a leverkuseni után a hannoveri a harmadik edzőváltás a Bundesliga 2018/19-es idényében.

Címlapról ajánljuk
A németeket Schöder politikai öngyilkosságára emlékezteti Macron öngólja

A németeket Schöder politikai öngyilkosságára emlékezteti Macron "öngólja"

Aggodalom és megdöbbenés Berlinben az előre hozott francia nemzetgyűlési választások első fordulójának eredményei és a második forduló lehetséges kimenetele miatt. Német kormánypártok vezető politikusai vélekednek úgy, hogy Emmanuel Macron francia államfő a választások kiírásával "öngólt" rúgott, és Németország legfontosabb uniós partnerét politikai elszigetelődés fenyegeti.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Fontos előrelépés történt Peking nagy konfliktusában

Fontos előrelépés történt Peking nagy konfliktusában

A két ország közötti bizalom helyreállításáról és kapcsolataik újjáépítéséről egyezett meg kedden Kína és a Fülöp-szigetek abban a reményben, hogy az eddigieknél hatékonyabb megoldást találnak a dél-kínai-tengeri területek hovatartozásáról szóló viták rendezésére - jelentette be a Fülöp-szigetek külügyminisztériuma a keddi manilai kétoldalú találkozót követően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×