eur:
393
usd:
363.47
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Austin, 2017. október 23.Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője (j) és Usain Bolt hatszoros olimpiai bajnok jamaicai rövidtávfutó közös fotót készít a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság austini futama előtt, az Egyesült Államok Nagydíján 2017. október 22-én. A rajt előtti felvezető körre a sprinter indította el a mezőnyt. (MTI/EPA/Srdjan Suki)
Nyitókép: MTI/EPA/Srdjan Suki

Kesztyűt dobott Usain Bolt Lewis Hamiltonnak

A világ leggyorsabb embereként emlegetett kilencszeres olimpiai bajnok rövidtávfutó a hétvégén gokartversenyre hívta az ötszörös Forma-1-es világbajnokot.

Mindezt nem akármilyen stílusban tette a világklasszis atléta, aki nem tudja, hogy Hamiltonnal barátok, akár bántónak is érezhette volna a videót, amelyen a "Lewis kicsoda?” feliratú pólót viselő atléta kihívja a Forma-1 királyát.

“Én vagyok a gokartozás királya! Minek vagy itt egyáltalán? Én vagyok a főnök. Ez a biznisz. Senki sem nagyobb nálam. Senki” – mondja a futó a videón.

A beszólogatás azonban nem komoly, a két sportoló jóban van, az akció pedig a Vezess.hu szerint a közös szponzor Puma húzása lehet. Arról azonban, hogy mimkor és hol lesz a verseny, még nincs információ.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×