eur:
394.82
usd:
367.45
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Szahír, 2018. április 5.Fernando Alonso, a McLaren-Renault spanyol versenyzője sajtóértekezleten vesz részt a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Bahreini Nagydíjának otthont adó szahíri pályán 2018. április 5-én. A futamot április 8-án rendezik.  (MTI/EPA/Valdrin Xhemaj)
Nyitókép: MTI/EPA/Valdrin Xhemaj

Fernando Alonso a Forma-E felé veheti az irányt

Felipe Massa szerint egyáltalán nem lenne meglepő, ha a Forma-1-ből az év végén visszavonuló Fernando Alonso hozzá hasonlóan az elektromos formaautó-bajnokságban kötne ki.

Fernando Alonso a 2018-as idény végén búcsút int a Forma-1-nek. A kétszeres világbajnok spanyol más kategóriákban szeretné kiteljesíteni magát, a hosszútávú világbajnokságban (WEC) viszi is tovább a 2018-19-es szuperszezont, és jó ideig úgy tűnt, jövőre megpróbálkozik egy teljes Indycar-szezonnal is, ám a McLaren nem áll készen egy ilyen projektre a jövő évre.

A 2017 végi visszavonulása után idén a Forma-E-ben bemutatkozó Felipe Massa - a PlanetF1.com és a Vezess.hu szakportál szerint - úgy véli, volt ferraris csapattársa is megpróbálkozik majd valamikor azzal a szériával:

"Az Indycart nézte ki, de szerintem most már jobbak az esélyei annak, hogy a Forma-E-be kerüljön. Az Indy 500 egy dolog, de ha a teljes bajnokságról van szó, szerintem Fernandót is érdekelheti a Forma-E. Lehet, hogy egy év múlva, de az sem lepne meg, ha már előbb"

- mondta a brazil az AS spanyol sportlapnak.

Massa Alonso kapcsán a saját visszavonulására is visszatekintett. A 37 éves versenyző úgy véli, jó döntést hozott, idén nem is bírta volna a sereghajtóvá silányult Williamsnél. “Számomra az volt a megfelelő idő. Nem azért, mert nem voltam már versenyképes, de ha az idei évre is maradtam volna, és utolsó lettem volna a Williamsnél, lehet, hogy már négy futam után azt mondtam volna, hogy viszlát.”

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×