eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Genova, 2017. március 8.A Csillagok háborúja című filmek Leila hercegnőjét alakító Carrie Fisher amerikai színésznő fotója a Genovában rendezett Star Wars Play nevű kiállításon 2017. március 8-án, a megnyitó előtti napon. A Star-Wars maketteket és modelleket bemutató tárlat július 16-ig látogatható. (MTI/EPA/Luca Zennaro)
Nyitókép: MTI/EPA/Luca Zennaro

Kalapács alá kerül egy újabb legendás Star Wars-relikvia

Árverésre bocsájtják Carrie Fisher Leia hercegnő szerepében viselt fehér ruháját.

A fehér ruha, amelyet Carrie Fisher az 1977-ben bemutatott Csillagok Háborúja – Egy új remény című filmben viselt szerdán kerül kalapács alá Los Angelesben. A filmes- és televíziós kellékek és jelmezek árusításával foglalkozó Propstore cég, amely az aukciót is szervezi, arra számít, hogy mintegy kétmillió dollárért (674 millió forint) fog elkelni a ruhadarab.

A kikiáltási ár félmillió dollár volt, de már most kaptak egy 750 ezer dollárt is meghaladó vételi ajánlatot.

A The New York Times című amerikai lap szerint a fehér ruháról, amelyet Carrie Fisher a film zárójelenetében viselt, sokáig úgy tartották, hogy elveszett. A ruhát nemrég találták meg az egykori filmes stáb egyik tagja londoni lakásának padlásán.

Az aukción a legendás ruha mellett további jelmezeket és kellékeket is elárvereznek több mint 12 millió dollár értékben. A rajongók egyebek között megszerezhetik Harry Potter eredeti jelmezét a második filmből, aminek értékét 75-150 ezer dollárra becsülik. A Batman-filmekből ismert „Batpod” motorért pedig mintegy kétmillió dollárt várnak. A Brad Pitt főszereplésével 2004-ben bemutatott Trója című filmből pedig Akhilleusz egyik pajzsa keres új gazdát magának.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

A 2005-ös indulást követően 2006-ban másodszor került sor a Portfolio ingatlankonferenciájának, a Property Investment Forumnak a megrendezésére. Visszatekintő cikksorozatunk mostani részében a 2006-os ingatlanpiaci történésekkel foglalkozunk, kiemelten a ma már mindenki által jól ismert budapesti óriásprojekt, a Corvin Sétány indulásával, az irodapiac kihívásaival és azzal, hogy milyen folyamatok okoztak egyre nagyobb bizonytalanságot a nemzetközi piacokon. Nézzük, mi történt a 2006-os Property Investment Forumon és a hazai ingatlanpiacon!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×