eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A Városligeti Műjégpálya és a Vajdahunyad vára 2020. szeptember 11-én.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Ez lesz a Városligetben augusztus 20-án

A gyermekeket és a kultúra kedvelőit várják elsősorban.

Kulturális és gyerekprogramok várják a közönséget Szent István napja alkalmából augusztus 20. és 21. között a Városligetben Budapesten.

A Vajdahunyad várától a Kós Károly sétányig terjedő területen változatos programokkal készülnek a szervezők. A Tintaló Társulás előadása mellett, élőzenével kísérve meséket ad elő a Simorág TánCirkusz - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

Lesznek "herceg- és hercegnőképző" programok, fellépnek többek között a Tűzmadarak vásári mutatványosai, valamint gólyalábasok, de István és Gizella óriásbábjaival is találkozhat a közönség.

A Varázslatos Mesék birodalmában mesekiállítás, cirkuszi játszóház, tekergőtér és előadások várják a gyerekeket, a régi vásári életbe pedig a Varázs Várban pillanthat be a közönség.

A gyerekek játékos honvédségi bemutatókon vehetnek részt, egyebek mellett a lézerlövészetet is kipróbálhatják - áll a közleményben.

Címlapról ajánljuk
Új EU-frakcióról beszélt Bécsben az osztrák Szabadságpárt elnöke, a Fidesz elnöke és a cseh ANO vezetője
Patrióták

Új EU-frakcióról beszélt Bécsben az osztrák Szabadságpárt elnöke, a Fidesz elnöke és a cseh ANO vezetője

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×