eur:
395.8
usd:
369.32
bux:
71802.43
2024. július 2. kedd Ottó
A magyar légierő Mi-17 típusú helikoptere bemutatót tart a Duna felett a vízi és légi parádén 2018. augusztus 20-án, a nemzeti ünnepen.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Hangoskodni fognak a katonák Budapesten

Légtérberepülést tart a Magyar Honvédség augusztus 15-én a kora délutáni órákban Budapesten, az augusztus 20-i légibemutató előkészítéseként - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) vasárnap az MTI-vel.

A tárca felidézte, hogy a Szent István-napi programsorozat részeként augusztus 20-án 9 órától csaknem egyórás légiparádét láthat a Duna felett a budapesti közönség. Ennek előkészítéseként augusztus 15-én, hétfőn, 13.30 és 15.00 óra között katonai helikopterek és repülőgépek tartanak légtérberepülést Budapesten az augusztus 20-i légiparádé helyszínén.

Ebben az időszakban a Duna Parlament és Lánchíd közötti szakaszán megnövekedett hanghatásra, valamint részleges folyamzárra lehet számítani - hívta fel a figyelmet a HM.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát - írta közleményében a minisztérium.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Orosz oligarchák és brit politikusok: leleplezték a titkos hálózatot

Orosz oligarchák és brit politikusok: leleplezték a titkos hálózatot

Egy londoni székhelyű feltörekvő piaci befektetési csoport, a Gemcorp kiszivárgott feljegyzése szerint a vállalat arra törekedett, hogy erős politikai kapcsolatokat építsen ki különböző országokban. Az orosz pénzből alapított társaság a brit Konzervatív Párt több tagját felvette már alkalmazottnak, és úgy tűnik, hatékony volt a befolyásszerzésük. A választások előtt az újabb botrány nem jön jól a toryknak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×