eur:
394.33
usd:
356.37
bux:
72297.23
2024. szeptember 9. hétfő Ádám
Nyitókép: Police.hu

Fokozódik a hőség, 40 fok is lehet a napokban

Pénteken nyugat felől hidegfront érkezik, amely előbb a Dunántúlon, szombaton már az Alföldön is véget vet a hőségnek. Addig marad a kánikula, 39-40 fokos hőségre is számíthatunk.

Kedden napos, gomolyfelhős idő lesz a jellemző kevés fátyolfelhővel, elszórtan alakulhat ki zápor, zivatar, azonban a délnyugati területeken csak kis eséllyel lehet csapadék. Kedden napközben a nyugatias szél időnként megélénkül.

Zivatarok környezetében átmenetileg viharos széllökések is lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 14 és 20 fok között várható, de a hidegre hajlamos helyeken ennél alacsonyabb értékeket is mérhetnek.

A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 31 és 36 fok között valószínű.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
Súlyos jelentést hoztak nyilvánosságra: Joe Biden ennek kicsit sem fog örülni

Súlyos jelentést hoztak nyilvánosságra: Joe Biden ennek kicsit sem fog örülni

Az Egyesült Államok képviselőházának republikánus vezetésű külügyi bizottsága helyi idő szerint vasárnap este hozta nyilvánosságra riportját, amelyben az ország 2021-es afganisztáni kivonulását elemzik. A jelentés élesen bírálja Joe Biden demokrata elnököt, aki állításuk szerint az amerikai szövetségesek és tanácsadók javaslatait figyelmen kívül hagyva, sietve hajtotta végre az akciót, ami megelőzhető halálesetekhez vezetett - számol be a Hill.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×