eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 21. vasárnap Dániel, Daniella
Nyitókép: Police.hu/YouTube

Villamossínre hajtott üldözői elől az autós, csúnya vége lett – videó

Forgalomból kivont kocsival menekült a rendőrök elől egy vezetéstől eltiltott autós Budapesten. Végül gyalog próbált egérutat nyerni, de hiába.

A XVIII. kerületi rendőrök június 6-án délután, a Lakatos úton figyeltek fel egy autóra, amely úgy közlekedett, hogy a nyilvántartás szerint kivonták a forgalomból. A rendőrök a volánnál ülő férfit is felismerték, tudták róla, hogy eltiltották a vezetéstől.

Megpróbálták megállítani, de az autós menekülni kezdett, több piros lámpán és záróvonalon áthajtva a Sibrik Miklós felüljárón át a kőbányai Új Köztemető felé vette az irányt. A Kozma utcában a villamossínekre hajtva próbált meglépni az őt követő rendőrök elől, de ezt az abroncsai nem bírták, 60 méter után elakadt.

A sofőr a kocsiból kiugorva a temetőn keresztül gyalog menekült tovább, végül a két kilométerre lévő Rákos vasútállomáson fogták el – írja a police.hu.

A 41 éves férfira a tilos jelzéseken való áthaladás miatt összesen 455 ezer forint közigazgatási bírságot és 56 előéleti (büntető)pontot szabtak ki, valamint szabálysértési eljárások indultak vele szemben a további veszélyes közlekedési manőverek miatt is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Sorra érik a válságok az EU-t, ezért muszáj nagyhatalommá válnia

Sorra érik a válságok az EU-t, ezért muszáj nagyhatalommá válnia

Az elmúlt években az Európai Unió politikáját egyre inkább a gazdaságbiztonság és a stratégiai autonómia erősítésének célja határozza meg. Az EU-nak globálisan kell versenyeznie a zöld és digitális átmenethez szükséges, véges mennyiségű erőforrásokért, miközben az Egyesült Államok és Kína közötti globális dominanciaverseny is áthatóbbá vált. A Covid-19 világjárvány és az ukrajnai háború rávilágítottak az EU túlzott külső függőségeinek problémájára. A nehézségek viszont rávilágítanak, hogy az uniónak nagyhatalommá kell válnia, hogy csökkenjen kitettsége gazdasági riválisaival szemben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 20. 13:09
×
×
×
×