eur:
395.25
usd:
365.39
bux:
74146.36
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka
police car on the street close up
Nyitókép: Fedorovekb/Getty Images

Lövöldözés volt Zalaegerszeg belvárosában

Egy férfi rántott gáz-riasztó fegyvert.

Őrizetbe vették a rendőrök azt a helyi férfit, aki délelőtt Zalaegerszeg belvárosában gáz-riasztó fegyverrel többször a levegőbe lőtt - közölte a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Sznopek Veronika a zaol.hu információját megerősítve közölte: szerda délelőtt több bejelentés is érkezett a rendőrségre arról, hogy Zalaegerszeg belvárosában, a Széchenyi téren egy férfi több lövést is leadott a levegőbe.

A rendőrök rövid idő alatt a helyszínre értek és elfogták a 46 éves helyi férfit, aki egy gáz-riasztó fegyverrel lőtt a levegőbe. A férfit őrizetbe vették és garázdaság miatt indítottak ellene büntetőeljárást.

Címlapról ajánljuk
Szilágyi Áron: azt nem gondoltuk, hogy van egy csodacseréjük
Ezüstvisszhangok

Szilágyi Áron: azt nem gondoltuk, hogy van egy csodacseréjük

A férfi kardcsapat tagjai az elveszített olimpiai bajnoki döntő után közvetlenül még csalódottak voltak, de abban egyetértettek, hogy nüanszokon múlott a Dél-Korea elleni finálé, és néhány nap múlva megszépül az ezüstérem. Elárultak azt is, hogy mivel léptek túl az egyéni verseny csalódásán.

Kegyetlen statisztikák jelentek meg Milák Kristóf úszásáról

Pásztory Dóra kétszeres paralimpiai bajnok úszó jelenleg az Eurosport szakkommentátoraként kíséri figyelemmel az olimpia úszóprogramjának történéseit. Léon Marchand és Milák Kristóf káprázatos versenyéről jelentetett meg a Facebookon érdekes adatokat. Van, amiben a francia most már minden idők legjobbja.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×