eur:
395.49
usd:
366.24
bux:
74005.93
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka
Nyitókép: unsplash.com

Újabb rohanás a magyar-ukrán határon

Több mint tízmillió forint értékű csempészett cigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal és a rendőrség munkatársai a magyar–ukrán zöldhatáron Zsurknál – közölte az adóhatóság bevetési igazgatóságának sajtóreferense.

Dávid Zoltán közleményében azt írta, a pénzügyőrök és a rendőrök járőrözés közben három férfira lettek figyelmesek, akik a Tisza partjának közelében a hátukon gondosan becsomagolt dobozokat cipeltek.

Az egyenruhások láttán hátrahagyták holmijukat, és futásnak eredtek. Az elhagyott mesterkartonokból csaknem ötezer doboz magyar zárjegy nélküli cigaretta került elő – ismertette a sajtóreferens.

A pénzügyőrök a parton hagyott adózatlan dohányárut lefoglalták, jövedéki törvénysértés és költségvetési csalás miatt eljárást indítottak.

Címlapról ajánljuk
Gyulay Zsolt: már önmagában az is óriási eredmény, ha valaki kijut az olimpiára

Gyulay Zsolt: már önmagában az is óriási eredmény, ha valaki kijut az olimpiára

A Magyar Olimpiai Bizottság elnöke szerint önző dolog azon rugózni, hogy ki hány századmásodperccel, góllal vagy találattal maradt le a jobb eredményről. Ha valaki kijutott és mindent beleadva hozta a tőle telhető legjobbat, az maximális tiszteletet érdemel.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Bőven vannak aggályok az oroszok kémek magyarországi bevándorlása miatt, de rengeteg a tévhit

Bőven vannak aggályok az oroszok kémek magyarországi bevándorlása miatt, de rengeteg a tévhit

Az Európai Bizottság kapcsolatba lépett az orosz és fehérorosz állampolgárok könnyített bevándorlási lehetősége miatt a magyar hatóságokkal miután a balti államok, Lengyelország és Finnország is panasszal élt a rendszer miatt. Az Európai Néppárt pedig azzal gyanúsította a kormányt, hogy kémeket szabadít az EU-ra. Azonban rengeteg a tévhit a Nemzeti Kártya jelentette lehetőségek kapcsán, és nem az oroszok beutazása vált ellenőrizhetetlenné, inkább a letelepedésük vált egyszerűbbé, amiben több tagállam kockázatokat lát.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×