eur:
394.95
usd:
365.66
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Budapesti Autósok

Újabb tragikus halálos kerékpáros baleset történt

Ezúttal nemcsak az autós, de a kerékpáros is hibázott. Gyomaendrődön történt a szörnyűség.

A Budapesti Autósok egy kerékpáros halálról számol be: a még tavaly június végén történtek esetében azonban nem csupán az autós férfi hibázott, hanem a biciklista nő is.

A rendőrségi gyanú szerint a gyomaendrődi Selyem és Korányi utca kereszteződésében az történt, hogy a kerékpáros nem adta meg az elsőbbséget az autósnak, aki viszont túl gyorsan hajtott - 50 helyett a nyomozás szerint majdnem 90-nel -, így nem tudta elkerülni a bringás elgázolását. A nyomozás azt is kiderítette, hogy ha csak 50-nel megy, a csattanás nem következik be, hisz a sofőr férfi észlelte a kerékpárost. A gyorshajtást még a helyszínen el is ismerte.

A nő a kórházba szállítást követően hosszú hónapokig lebegett élet és halál között, elhunytáról most adtak hírt.

A Szarvasi Rendőrkapitányság halálos közlekedési baleset gondatlan okozása vétség elkövetésével gyanúsítja a gázolót, és vádemelést javasol ellene.

Címlapról ajánljuk

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×