eur:
395.02
usd:
367.22
bux:
71521.82
2024. július 3. szerda Kornél, Soma

Autórablás Érden - videó

Autót rabolt, majd fizetés nélkül tankolt egy férfi Érden.

Az Érdi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 36 éves férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint Sz. János július 2-án éjjel Érd, Csanád utcában a sértett járó motorral leállított Opel típusú személygépkocsijába beült, azzal a céllal, hogy azt eltulajdonítsa. Ezt észlelve a sértett a jármű vezető oldali ajtajához futott, ahol a lehúzott ablakon benyúlt és megragadta a 36 éves férfi ruházatát, aki ekkor nagy sebességgel elindult, közben a sértettet a gépkocsi mellett húzta, amelynek hatására a férfi elengedte.

A gépkocsi tulajdonosa az eset következtében az elsődleges adatok szerint nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Sz. János a járművel egy érdi benzinkútra hajtott, ahol tankolt, majd fizetés nélkül távozott, amiben megpróbálta megakadályozni a benzinkút alkalmazottja, akit ennek során majdnem elütött. A rendőrök a férfit az esetről történt bejelentést követő 20 percen belül az Iparos úton megállították és elfogták.

A járőrök a férfit előállították az Érdi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

Címlapról ajánljuk
Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Az 1970-es évek vége óta egyre több politikai kompetenciát szerzett az Európai Parlament, és frakcióinak – az Európai Tanács mellett – jelentős szerep jut az uniós jogalkotásban – mondta az InfoRádióban a Budapesti Corvinus Egyetem docense. Gálik Zoltán hozzátette: az EP-képviselőknek a politikai közösségformálás szempontjából is nagyon fontos a frakciótagság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 3. 05:15
×
×
×
×