eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Details with the red and blue lights siren on top of a police car
Nyitókép: CatEyePerspective/Getty Images

Szerencsétlenül indult a mai nap - baleset balesetet ér

Nagyon nehéz a közlekedés, pedig tombol a nyár.

Reggel hat óra előtt pár perccel összeütközött két személyautó az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Szabadbattyánnál - jelentette a kataszrofavedelem.hu. A balesethez a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat és a Sárvíz Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkénteseit riasztották. Az egységek áramtalanították a gépkocsikat, amelyek a külső és a leállósávban vannak. A helyszínre érkeztek a mentők is. A forgalom egy sávon halad az érintett sztrádaszakaszon.

Alig negyven perccel később karambolozott egy kamion és egy kisbusz az M30-as autópálya Hidasnémeti felé vezető oldalán, Méra közelében. A balesetnél az encsi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanította a kisbuszt. A mentők is megérkeztek a baleset helyszínére, ahol teljes szélességében lezárták az érintett sztrádaszakaszt.

Majd szűk egy óra múlva összeütközött két személyautó Budapest XIV. kerületében, a Kassai téren. A járművek akadályozzák a forgalmat, az egyik kereke kitört. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére.

Az utinform.hu pedig arról számolt be, hogy az M6-os autópályán, a szekszárdi csomópont előtt egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött, majd azt átszakítva az ellenkező oldalon állt meg. A 148-as km-nél mindkét irányban egy sávon halad a forgalom.

A sok baleset mellett útkarbantartási munkálatok is lassítják a közlekedőket.

Ugyancsak ők közölték, hogy az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a csémi csomópont után munkavégzés folyik. A 73-as és a 84-es km között a az aktuális munkaterületnél egy sávot lezárnak, torlódik a forgalom.

Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, az örkényi szakaszon az elválasztó sávban dolgoznak. Este fél 6-ig a 47-es és az 53-as km között a belső sávot mozgó tereléssel lezárják, jelenleg 3 km-es a torlódás.

Az M5-ös autópályán Budapest felé, a 114-es km-nél, a Kiskunfélegyháza-dél csomópontban építési munka miatt a lehajtó ágat lezárták. Kerülni, az autópályán tovább haladva, a következő, Kiskunfélegyháza-észak csomóponton keresztül, Röszke felé visszafordulva lehet, majd a Kiskunfélegyháza-dél csomópontnál tudnak a város felé lehajtani.

Az M4-es autóúton, Vecsés elkerülő szakaszán, a főváros felé, a 22-es és a 20-as km között új, fix terelés mellett dolgoznak, a külső és a leálló sávot lezárták. Napközben torlódásra készüljenek!

Címlapról ajánljuk
Atomfegyverek, rezidens macska: így néz ki az új brit kormányfő első 72 órája

Atomfegyverek, rezidens macska: így néz ki az új brit kormányfő első 72 órája

Mivel telik Nagy-Britanniában az elsöprő győzelmet aratott, új miniszterelnök első napja? Sir Keir Starmernek levelet kell írni az atomtengerek kapitányaival, meg kell ismerkednie a rezidencia személyzetével... és az állandó lakóval: Larryvel, a macskával.

Patika a kézipoggyászban – gyógyszerek, amelyek nélkül ne induljon el nyaralni

A gyógyszereket mindig gyerekektől elzárt helyre tegyük, és ezt tartsuk észben a nyaralás vagy az utazás alatt is, hiszen nagyon súlyos mérgezéseket is okozhatnak – figyelmeztetett az InfoRádióban az országos tisztifőgyógyszerész. El Koulali Zakariás arról is beszélt, hogy bizonyos készítmények hűtést igényelnek, illetve magas hőmérséklet hatására hamar tönkremehetnek, hatástalanná válhatnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×