eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel
Ütközésben összeroncsolódott személyautó Tapolca közelében a 7345-ös számú út vasúti átjárójánál 2022. január 1-jén. A személygépkocsi egy vonattal ütközött. Az autóban négy ember meghalt, egy életveszélyes sérülést szenvedett.
Nyitókép: MTI/Varga György

Már megint nem jár egy MÁV-szerelvény

Baleset miatt nem járnak a vonatok Nyírbátor és Nyírgelse között hétfő délután, az utasokat pótlóbusz szállítja - közölte a Mávinform.

A Fehérgyarmatról Debrecen felé közlekedő vonat Nyírgelse előtt, a 471-es út átjárójában személygépkocsival ütközött; nem sérült meg senki. A baleset során a fénysorompó jól működött, a közút felé pirosat mutatott.

A helyszínelés végéig - várhatóan 17 óráig - nem közlekednek a vonatok Nyírbátor és Nyírgelse között, a Debrecen-Mátészalka vonalon jelentős késésekre kell számítani - tudatta a Mávinform.

Fotónk illusztráció, egy másik esetnél történt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, nagyon rossz a helyzetben ukrán hadsereg – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, nagyon rossz a helyzetben ukrán hadsereg – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az ukrán haderő frissen toborzott katonái demoralizáltak, rosszul képzettek és fizikailag és mentálisan is felkészületlenek – írja elemzők és ukrán parancsnokok értékelésére hivatkozva a Financial Times. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×