eur:
394.83
usd:
367.49
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
A Göcsej Intercity indulás előtt a zalaegerszegi vasútállomáson 2020. január 9-én. Ezen a napon sajtótájékoztatót tartottak a Zalaegerszeget érintő vasúti fejlesztésekről. A tájékoztatón Homolya Róbert, MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója közölte, hogy a menetrendfejlesztés eredményeként 17-34 perccel csökkent Zalaegerszeg és Budapest között a vasúti közlekedés menetideje, a Göcsej Intercity (IC) vonatokkal 3 óra alatt lehet eljutni a zalai megyeszékhelyről a fővárosba.
Nyitókép: MTI/Varga György

Hihetetlen vonatbaleset Debrecenben: több utas is megsérült

A szerelvény túl gyorsan érkezett az állomásra.

A Nyugati pályaudvarról Záhonyba tartó Nyírség InterCity eddig tisztázatlan okból a megengedett sebességnél gyorsabban ért be a debreceni vasútállomásra – írja a Civishír a Mávinform tájékoztatása alapján.

A váltóknál a kocsik kilengése miatt csomagok estek le a csomagtartóról. Néhány utas könnyebb, zúzódásos, horzsolásos sérülést szenvedett, mentőt nem kellett hívni – közölte a vasúttársaság.

A vonat nem közlekedett tovább, az utasok a következő személyvonat vitte el Nyíregyházáig.

Az eset okát kivizsgálja a vasúttársaság.

A Facebookon az egyik utas ezt írta: "Döbbenetes volt, a második kocsiban utaztam, és egyszer balra dőlt a szerelvény és mindenki balra csapódott az ablaknak táskástul bőröndöstül, majd jobbra." Egy másik szemtanú azt írta, azok jártak rosszabbul, akik már kimentek a fülkéből, és a leszálláshoz készülődtek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Szétbombázták a mirhorodi repteret, magyar-ukrán megállapodás készül - Híreink az ukrán frontról kedden

Szétbombázták a mirhorodi repteret, magyar-ukrán megállapodás készül - Híreink az ukrán frontról kedden

Orosz támadás érte az ukrán Mirhorod légibázist, legalább egy Szu-27-es vadászgép odaveszett. Jelentés került ki az amerikai médiába az orosz szárnyasbombákról: mint kiderült, több tucat ilyen fegyver zuhant le Oroszország területén. Orbán Viktor magyar miniszterelnök ma váratlanul Kijevbe utazott, ahol egy kétoldalú megállapodás létrehozását tárgyalta Volodimir Zelenszkij elnökkel. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×