eur:
394.42
usd:
365.25
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Pexels.com

Olcsóbban hűsölhetünk két népszerű fürdőben

Nyár közepén hirdetett a belépőárakra vonatkozó kedvezményt két termálfürdő.

Július 19-től, szerdától akciós jegyárakat kínál a Csongrád-Csanád megyei Csongrád város fürdője – számolt be a Termalonline.hu. Ráadásul úgy, hogy mostanában nem is változtak a jegyáraik, legutóbb tavaly volt náluk áremelés.

A Csongrádi Gyógyfürdőben így most a felnőtt belépő 2200 forint helyett 1800 forintba, a kedvezményes jegy pedig 1800 forint helyett 1300 forintba kerül. Utóbbi jegyet a nyugdíjasok, illetve a diákok válthatnak egészen 25 éves korig. Ezzel párhuzamosan megtoldották a nyitvatartási idejüket: minden nap 21 óráig tartanak nyitva. A hosszabbított nyitva tartás és az akciós jegyár visszavonásig érvényes.

Még a fentinél is nagyobb kedvezményt biztosító akciót hirdetett a tiszakécskei Kerekdombi Termálfürdő, de ez náluk meghatározott ideig tart – teszik hozzá egyebek mellett. A „Retro Hetek” kedvezmény keretében két héten át minden fürdőjegy 2000 forintba kerül.

Az akció július 17-én, azaz most hétfőn indult, tehát még ezen és a jövő héten érvényes. Náluk – normál áron – egy felnőtt napijegy 3500 forintba, a diák és nyugdíjas belépő 3100 forintba kerül.

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×