eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály
A Wizz Air diszkont légitársaság repülőgépe érkezik a Debreceni Nemzetközi Repülőtérerre 2020. december 17-én. Ezen a napon tartották a Wizz Air első nyilvános magyarországi repülőtéri koronavírus-tesztelését, amelyen önkéntes alapon vehettek részt az utasok. A sajtónyilvános esemény célja, hogy a légitársaság bemutassa a reptéri tesztelés folyamatát és hatékonyságát.
Nyitókép: Balázs Attila

Órákig nem lesz elérhető a Wizz Air az online felületein

A Wizz Air karbantartási munkálatokat végez online foglalási rendszerében, emiatt az internetes felülete és mobilalkalmazása magyar idő szerint július 4-én 0 órától reggel 8 óráig nem lesz elérhető – közölte hétfőn a Wizz Air Hungary Légiközlekedési Zrt.

A közleményben azt kérik az érintett utasoktól, hogy a tervezett és előre bejelentett leállást megelőzően foglaljanak járatokat és intézzék az online utasfelvételt, valamint lefényképezve vagy kinyomtatva is vigyék magukkal beszállókártyáikat a reptérre.

A Wizz Air felhívja a figyelmet arra is, hogy

a karbantartás ideje során az utasoknak nincs lehetősége a meglévő foglalásaik módosítására, valamint az ügyfélszolgálaton keresztül se tudnak azokon változtatni.

Az üzemszünet idején az utasok – amennyiben nem tudták elvégezni az online utasfelvételt – július 4-én 0 óra és reggel 8 óra között térítésmentesen kaphatják meg beszállókártyáikat az utasfelvevő pultoknál – közölte a légitársaság.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 29. 00:30
×
×
×
×