eur:
394.93
usd:
367.86
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Mentőautó 2020. március 25-én a Dél-pesti Centrumkórház - Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet Szent László Kórházánál, ahol koronavírussal fertőzött betegeket ápolnak.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Korlátozzák a szülést egy fontos budapesti kórházban

Júliusban 10 napig szünetelni fog a fogadás a Szent István Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályán.

A Telex a Dél-pesti Centrumkórház kommunikációs vezetőjének közlése alapján azt írja, hogy a DPC Szent István telephelyének N. épületében az elektromos hálózatot és a lifteket érintő, nem halasztható javítási munkálatokat végzünk 2023. július 1. 8 óra és 2023. július 10. 8 óra között. A munkálatok ideje alatt az épületben működő Szülészet-Nőgyógyászati Osztály nem tud beteget fogadni, "erre az időszakra tervezett beavatkozást nem jegyzünk elő".

Erre az időszakra helyettesítési rend lép életbe, erről a kerületi szakrendelő intézeteknél, a területi védőnőknél, és a háziorvosoknál lehet érdeklődni, de a részleteket a kórház honlapján is közzéteszik.

Ebben a közleményben a kórház azt írja: "a helyettesítő szolgáltatók kiválasztásánál az ellátandó lakosságszámot és a földrajzi elhelyezkedést is figyelembe vettük".

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 11:39
×
×
×
×