eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Nyitókép: Unsplash

MI-segítséget kaphatnak az álláskeresők

A LinkedIn fejlesztése révén a mesterséges intelligencia az önéletrajztól kezdve a kutatáson át a szakmai fejlődésig számos dologban támogatná a felhasználókat.

Az üzleti életben elterjedt közösségi platformnak számító LinkedIn új mesterségesintelligencia-funciókat jelentett be, amelyek a platform prémium előfizetői számára lesznek majd elérhetőek - írja a The Verge cikke nyomán a Portfolio. Az újításokat angolul tudják majd igénybe venni a felhasználók.

Az MI segíthet majd az önéletrajz összeállításában, és szükség esetén javaslatokat is tesz vele kapcsolatban.

Emellett a motivációs levél megfogalmazásában is segítséget fog tudni nyújtani.

A felület a más eszközökből már jól ismert chatbottal is bővül, ahol a felhasználók saját szavainkkal megadhatják, hogy milyen kritériumok mentén keresnek állást, valamint a pozíciókkal kapcsolatos kérdésekre is választ kaphatnak.

Mint írják, a későbbiekben az álláskeresés mellett a szakmai tanulásban is segítséget nyújtana a LinkedIn. Jelenleg tesztfázisban van egy funkció, amellyel a felhasználók a mesterséges intelligenciával beszélgethetnek különféle üzleti témákról.

Tomer Cohen, a platform termékigazgatója az újítások kapcsán azt mondta: "Ezeket a chatbotokat szakértők képzik majd ki, és az egyes tanulók egyedi igényeihez igazodva válaszolnak majd".

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 29. 22:00
×
×
×
×