eur:
392.88
usd:
363.4
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Washington, 2018. április 21.Bill Gates, a Microsoft amerikai számítástechnikai társaság alapító elnöke a humán tőkebefektetés hatásait elemző panelbeszélgetésen a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és a Világbank tavaszi ülésszakán az IMF washingtoni székházában 2018. április 21-én. (MTI/EPA/Pete Marovich)
Nyitókép: MTI/EPA/Pete Marovich

Meghökkentő Bill Gates mobiltelefon-választása

Nem azt a modellt használja, ami „politikai okból” elvárható lenne tőle.

A fogyasztói termékeket is készítő nagyvállalatok vezetői esetében elvárás a saját márkás holmik használata, hiszen személyes tapasztalatok birtokában jobban megérthetik azokat és segíthetnek a továbbfejlesztésükben, ráadásul a potenciális vevőkben kérdéseket vethet fel, hogy miért a konkurenciától vásárolnak. Konkrét példaként rossz fényt vetne a BMW vezetőire, ha Audikkal járnának – jegyzi meg cikkében az Origo.

Ugyan a Microsoft társalapítójának már hosszú ideje szinte semmi tényleges köze sincs a vállalatához, a köztudatban azonban teljesen elválaszthatatlanul összeforrt vele. Emiatt egy reddites kérdezz–felelek során most sikerült mókás helyzetbe hoznia a kollégákat, Bill Gates ugyanis jelenleg egy Samsung Galaxy Z Fold3 kettéhajtható kijelzős modellt használ. Ez attól kellemetlen, hogy a Microsoft egyetlen készülékkel van jelen az okostelefonok piacon, ráadásul a dupla kijelzős Surface Duo 2 az alapvető koncepcióját tekintve pont a Galaxy Z Fold 3 közvetlen riválisa.

Érdekességként Bill Gates a Windows 10 Mobile „halálakor” váltott androidos telefonokra, Apple-féle termékeket részben „politikai okból” elméletileg egyáltalán nem használ.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×