eur:
397.37
usd:
364.29
bux:
70168.45
2024. augusztus 6. kedd Berta, Bettina
Janurik Kinga, a magyar csapat játékosa a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének fináléjában játszott FTC-Rail Cargo Hungaria - Vipers Kristiansand mérkőzésen a budapesti MVM Dome-ban 2023. június 4-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Olimpiai bajnok magyar kajakosok a vízen – az olimpia második keddje percről percre

Elkezdődtek a kajak-kenu versenyek, bemutatkozik az első magyar birkózó a párizsi olimpián, éremért vitorlázik Vadnai Jonatán, nehéz ellenfelekkel játszanak az elődöntőbe jutáűsért a kézi- és és a vízilabdázónők.

2024.08.06. 12:20

Siklósi Gergely legalább százszor visszanézte a győztes asszót

Kevés alvással teltek az olimpiai bajnok magyar párbajtőrözők legutóbbi napjai Párizsban. Koch Máté azt mondta, nagyon vigyáznak az aranyéremre, nehogy baja essen, Andrásfi Tibor pedig híres énekesnek érezhette magát a Bajnokok Parkjában.

2024.08.06. 12:20

Lévai Zoltán legyőzte a török világ- és Európa-bajnokot

Lévai Zoltán 2-1-es pontozással legyőzte a török Burhan Akbudakot a férfi kötöttfogású birkózók 77 kg-os súlycsoportjában.

2024.08.06. 11:34

Dánia az első elődöntős női kézilabdában

Dánia 29-25-re legyőzte a hollandokat a női kézilabdatorna keddi negyeddöntőjében. Bár a hollandok négy góllal elléptek a mérkőzés elején, a dánok még a szünet előtt fordítottak (11-10), előnyüket pedig a fordulás után tovább növelték. A dánok a Norvégia-Brazília összecsapás győztesével vívják az elődöntőt.

2024.08.06. 11:25

Bánhidi-Farkas Petra 640 centimétert ugrott

A női távolugrás magyar szereplője a selejtezőben elsőre 640 centimétert ugrott. Másodikra 633-at teljesített, harmadikra 622-t. Nem jutott döntőbe, ahhoz 659 cm kellett volna.

2024.08.06. 10:51

Kós Hubert: Olyan, mintha egy álomban élnék

A 200 méteres hátúszás olimpiai bajnoka megtanulta, hogyan kezelje az esélyesség terhét - ennek is volt köszönhető párizsi győzelme. Az Infostartnak Bob Bowmanről és Milák Kristófról is beszélt.

2024.08.06. 10:17

A kizárt Kipyegon mégis megkapja az ezüstérmet

Mégis megkapja az ezüstérmet a női 5000 méteres síkfutásban hétfőn kizárt kenyai Faith Kipyegon. A táv döntője drámai véget ért a Stade de France-ban, mivel a favorit Kipyegon - az 1500 méter kétszeres címvédője és a szám budapesti világbajnoka - csak második helyen ért célba honfitársa, Beatrice Chebet mögött, ráadásul utóbb kizárták, mivel az utolsó előtti körben belerúgott az etióp világcsúcstartóba, Gudaf Tsegaybe. Az ezüstérmet ennek értelmében a hollandok klasszisa, Sifan Hassan szerezte meg, a bronzot pedig nagy meglepetésre az olasz Nadia Battogletti. Két órával a viadal után aztán a versenyigazgatóság helyt adott a kenyaiak óvásának, és visszavonta az ítéletet. Hassan így csak bronzérmes lett, míg Battogletti lecsúszott a dobogóról.

2024.08.06. 09:50

Egy görög sportolónak pozitív lett a doppingtesztje

Pozitív lett a doppingtesztje egy görög sportolónak a párizsi ötkarikás játékokon, s már el is hagyta az olimpiai falut - jelentette be a Görög Olimpiai Bizottság. Az ország küldöttségének vezetőit hétfőn délután értesítették, a sportoló versenyzői jogát pedig felfüggesztettét. Arról, hogy kiről van szó, vagy melyik sportágban érintett, nem közöltek információt.Eddig mindössze néhány doppingeset akadt a párizsi játékokon.

2024.08.06. 09:48

Francia és amerikai arany hullámlovaglásban

A férfiaknál a francia Kauli Vaast, míg a nőknél az amerikai Caroline Marks nyert hullámlovaglásban a párizsi olimpián. Az olimpiai központtól mintegy 16 ezer kilométerre, Teahupo'o településnél rendezett versenyen a férfiaknál a Tahitin élő, 22 éves Vaast a 13. olimpiai címet gyűjtötte a házigazdáknak, miután a döntőben magabiztos sikert aratott ausztrál riválisa, Jack Robinson felett. Harmadik a brazil Gabriel Medina lett. A nőknél szorosabb volt a finálé, melyből a világbajnok Marks jött ki győztesen, második a Tatiana Weston-Webb, harmadik a francia Johanne Defay

2024.08.06. 09:39

Vízen a férfi négyes, megkezdődtek a kajak-kenuversenyek

Megkezdődtek a párizsi olimpia kajak-kenu versenyei. A tizenhat magyar versenyzőből tizennégy versenyez kedden.

2024.08.06. 09:13

Tizenöt számban osztanak ma érmeket a párizsi olimpián

A párizsi olimpia keddi programja.

2024.08.06. 09:13

Magyarok keddje az olimpián: kezdődnek a kajak-kenuversenyek, negyeddöntőt játszanak a női csapatok

Kezdődnek a kajak-kenuversenyek, az elődöntőbe jutásért játszik a női kézilabda-, majd vízilabda-válogatott is, éremfutamban indul Vadnai Jonatán. Sűrű napja lesz a magyaroknak.

Címlapról ajánljuk
Siklósi Gergely legalább százszor visszanézte a győztes asszót

Siklósi Gergely legalább százszor visszanézte a győztes asszót

Kevés alvással teltek az olimpiai bajnok magyar párbajtőrözők legutóbbi napjai Párizsban. Koch Máté azt mondta, nagyon vigyáznak az aranyéremre, nehogy baja essen, Andrásfi Tibor pedig híres énekesnek érezhette magát a Bajnokok Parkjában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.06. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Kurszkot támadja az ukrán hadsereg, Zelenszkij az év végéig békét akar - Híreink az ukrán frontról kedden

Kurszkot támadja az ukrán hadsereg, Zelenszkij az év végéig békét akar - Híreink az ukrán frontról kedden

Dróntámadás érte az oroszországi Morozovszk mellett található légibázist, az ukrán SzBU szerint egy orosz Szu-34-es vadászbombázót kilőttek. Közben Kijevben légi riadó volt éjjel, Oroszország a fővárost támadta. A Donbaszban egyre közelebb kerülnek az orosz támadók Pokrovszkhoz, a várostól 15 kilométerre több ukrán zászlóalj van veszélyben esetleges bekerítés miatt. Közben hadrendbe álltak az ukrán légierő F-16-osai, ezzel újabb "vörös vonalat" lépett át Kijev. A nap folyamán ukrán támadás érte Oroszország Kurszk megyéjét, páncélozott járművekkel próbáltak meg betörni a térségbe ukrán katonák. Volodimir Zelenszkij elnök arról beszélt: idén véget akar vetni a háborúnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×