eur:
398.35
usd:
364.6
bux:
70321.83
2024. augusztus 6. kedd Berta, Bettina
Vadnai Jonatán a 2024-es párizsi nyári olimpia férfi vitorlásversenyei ILCA 7 hajóosztályának első futamában a marseilles-i jachtkikötőben 2024. augusztus 1-jén.
Nyitókép: MTI/AP/Jacquelyn Martin

Elhalasztották a vitorlázó Vadnai Jonatán éremfutamát

Szél hiányában keddről szerdára halasztották az ILCA 7 hajóosztály éremfutamát, amelyen Vadnai Jonatán is érdekelt a párizsi olimpián.

A Marseille partjainál zajló verseny halasztásról a Magyar Vitorlás Szövetség közösségi oldala számolt be.

A kedvezőtlen időjárás miatt már hétfőn sem tudtak futamot rendezni a férfiak számára, így Vadnai a korábbi helyezése alapján összesítésben hatodikként került a legjobb tíz versenyzőt felvonultató éremfutamba.

Az ILCA 6 (korábban Laser) éremfutamát sem tudták megrendezni kedden, de a női verseny arany- és ezüstérme már eldőlt, hiszen az éllovas holland Marit Bouwmeester több mint húsz helyezési ponttal vezet a második helyen álló, címvédő dán Anne-Marie Rindom előtt, akinek húsz helyezési pont az előnye a harmadik helyen álló norvég Line Flem Hösttel szemben, ezeket a különbségeket pedig már nem lehet ledolgozni. Érdi Mária 14. helyen zárt, így nem jutott az éremfutamba.

Címlapról ajánljuk
Hősi halált halt a női vízilabda-válogatott az Egyesült Államok ellen
5-4 oda

"Hősi halált halt" a női vízilabda-válogatott az Egyesült Államok ellen

A magyar női vízilabda-válogatott az "óriási" Egyesült Államok ellen játszott a párizsi olimpia negyeddöntőjében, 1-0-ra és 2-1-re is vezetett, egy gólnál nagyobb különbség egyszer sem volt a csapatok közt. Oda az elődöntő a párizsi olimpián.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×